GUARDIOLA SE MALO ZAIGRAO S TRANSFERIMA? / Pogledajte za kojeg je igrača dao ogromnih 40 milijuna funti

Image
Foto: Profimedia

Prema dostupnim informacijama fiksni dio odštete je 40 milijuna funti, a jedan milijun je varijabilni

30.7.2020.
14:33
Profimedia
VOYO logo

Nizozemski središnji branič Nathan Ake prijeći će iz bivšeg engleskog premierligaša Bournemoutha u Manchester City koji će za taj transfer platiti 41 milijun funti momčadi koja će se sljedeće sezone natjecati u Championshipu, objavili su u četvrtak engleski mediji.

Prema dostupnim informacijama fiksni dio odštete je 40 milijuna funti, a jedan milijun je varijabilni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to najveća odšteta koju je Bournemouth dobio za jednog svog igrača, a Ake je već bio dio rekordnog klupskog transfera 2017. kad je Bournemouth za njega platio 20 milijuna funti kako bi ga doveo iz mlade momčadi Chelseaja, nakon što je mu je istekla jednogodišnja posudba.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Bournemouth's Nathan Ake during the Premier League match at the Vitality Stadium, Bournemouth. Picture date: 9th July 2020. Picture credit should read: David Klein/Sportimage via PA Images,Image: 541720014, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no

Stiže i Torres?

Za Bournemouth je ovaj 25-godišnji nizozemski reprezentativac u četiri sezone odigrao 121 utakmicu i postigao 11 pogodaka. U ovoj sezoni je odigrao 29 od 38 utakmica u Premier ligi, a dvaput se upisao u strijelce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pep Guardiola je u Akeu prepoznao igrača koji će učvrstiti središnji dio Cityjeve obrambene formacije. Dan prije nego što je potvrđen Akeov transfer, britanski mediji su objavili da će momčad s Etihada pojačati krilni igrač Valencije Ferran Torres, a taj bi transfer trebao biti vrijedan 45 milijuna eura. Guardiola u Torresu vidi igrača koji bi trebao zamijeniti Leroya Sanea, novog člana Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo