TRENER CITYJA

GUARDIOLA SAVJETOVAO MESSIJA GDJE DA NASTAVI SVOJU KARIJERU: ‘Bolji klub od ovoga neće naći’

Argentinac je bio nezadovoljan situacijom u momčadi tijekom sezone i već je nagovijestio da će napustiti klub. No, situacija se popravila, Barcelona ima realne izglede za osvajanje naslova prvaka, što je također povećalo šanse da najbolji igrač momčadi ostane

Argentinska nogometna zvijezda Lionel Messi je na korak od produljenja ugovora s Barcelonom, objavila je katalonska TV3 dodajući da je njegov otac i agent uspješno pregovarao s upravom katalonskog kluba.

Zanimljivo je da je i trener Manchester Cityja Pep Guardiola komentirao gdje bi Messi trebao nastaviti svoju karijeru. Na konferenciji za medije rekao je da bi Argentinac trebao završiti svoju nogometnu priču u Barceloni. Zanimljivo je, isto tako, i da je Manchester City prošlog ljeta bio na rubu dovođenja Messija u svoje redove.

“Nadam se da će završiti svoju karijeru u Barceloni. Bolje mjesto od toga neće naći. Kako je naš voljeni učitelj (Johan Cruyff op.a) govorio, treba se vratiti korijenima i otkriti ponovo zašto činimo neke stvari. Barcelona je posebna na mnogo načina i po stilu igre. Nema boljeg mjesta“, rekao je, između ostalog Guardiola.

ODRŽAN SASTANAK KOJI ĆE ODLUČITI MESSIJEVU BUDUĆNOST U BARCELONI: Leo ima jedan uvjet. Ako ga ispune, potpisat će novi ugovor

Sapunica će trajati još neko vrijeme

Argentinac je bio nezadovoljan situacijom u momčadi tijekom sezone i već je nagovijestio da će napustiti klub. No, situacija se popravila, Barcelona ima realne izglede za osvajanje naslova prvaka, što je također povećalo šanse da najbolji igrač momčadi ostane.

Prema TV3, 33-godišnji Messi čak je spreman igrati za manje novca nego prije, a zauzvrat se očekuje da će nakon završetka karijere dobiti mjesto u upravljačkoj strukturi kluba.

Katalonska televizija također dodaje da je Messijev plan igrati u Barceloni još dvije godine, a zatim bi otišao u američku MLS ligu gdje bi završio karijeru a onda bi se vratio u Barcelonu i preuzeo jednu od redateljskih uloga.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr