GUARDIOLA O MANDZI: / 'Od prvog dana se vidjelo da necemo biti prijatelji!'

3.3.2015.
18:47
VOYO logo

Kao sto je poznato, Mandzukic je napustio Bayern proslo ljeto upravo zbog neslaganja s Guardiolom. Svoju je verziju price katalonski strucnjak iznio u knjizi nazvanoj Herr Pep autora Martija Perarnaua.

"Mandzukica su suigraci iznimno cijenili zbog njegove borbenosti, neumornog trcanja i pritiska na suparnicku momcad. No, ta agresivnost je imala i svoju negativnu stranu. Kad bi se na treningu dogodila neka stresna situacija, cesto bi Mandzukic bio ukljucen u nju. Guardiola i njegovi pomocnici su imali dvojbe oko Hrvata, ali ne zbog njegovih nogometnih vjestina koje su cijenili, vec zbog stalne ljutnje na cijeli svijet i nespremnosti da shvati novi stil igre", navodi autor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Mandzukicem uvijek morate biti na oprezu. U manje od dva mjeseca njegov je odnos s Guardiolom prosao put od postovanja do neceg negativnog. Bilo je dana kad bi Mandzukic davao 100 posto od sebe i imao sjajan stav. No, sve se mijenjalo kad bi Gotze dobio prednost. Povremeno bi Mandzukic to mogao prihvatiti, ali bilo je teskih dana kada bi bio potpuno hladan."

Unatoc svim nesuglasicama, Guardiola je ipak sve oko sebe iznenadio jednom izjavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mario i ja nismo dobro poceli. Vec prvog dana se vidjelo da necemo biti prijatelji, da nema dobrih vibracija izmedu nas. Ali, reci cu vam da nema igraca koji radi napornije od njega i koji na terenu daje koliko daje on. U tim je segmentima najbolji. U svojoj trenerskoj karijeri nisam vidio napadaca poput njega", rekao je izmedu ostaloga Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo