GUARDIOLA I CITY RUTINSKI DO ČETVRTFINALA FA CUPA: / Čeka se okršaj Chelseja i Uniteda

Image
Foto: AFP

Guardiola i društvo stigli su do još jedne pobjede

16.2.2019.
20:39
AFP
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja mnogo teže od očekivanog izborili su prolazak u četvrtfinale engleskog FA Kupa, oni su u susretu osmine finala tek u drugom poluvremenu slomili otpor četvrtoligaša Newport Countyja za gostujuću 4-1 (0-0) pobjedu.

Sve do 88. minute bilo je samo 2-0 za City golovima Sanea (51) i Fodena (75), a onda je domaće navijače razveselio Amond (88) smanjivši na 2-1. Ipak, Foden (89) svojim drugim golom i Mahrez (90+4) u posljednjoj minuti sudačke nadoknade osigurali su uvjerljivu pobjedu favorita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka se susret Chelseaja i Uniteda

U subotu su prolazak u četvrtfinale izborili još i Brighton and Hove Albion te Millwall. Brighton je na svom terenu svladao Derby County sa 2-1 82-0), dok je u susretu niželigaša drugoligaš Millwall kao gost svladao trećeligaša Wimbledon sa 1-0 (1-0).

Strijelci za Brighton bili su Knockaert (33) i Locadia (45+2), dok je za Derby smanjio Cole (81). Prolazak Millwallu osigurao je Wallace (5) golom u samom otvaranju dvoboja. Još u petak u četvrtfinale se plasirao Watford 1-0 pobjedom protiv Queens park Rangersa, u nedjelju su na rasporedu susreti Bristol City - Wolverhampton Wanderers, Doncaster Rovers - Crystal Palace i Swansea City - Brentford, dok će u ponedjeljak igrati Chelsea - Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo