Skandal u njemačkoj reprezentaciji uoči Svjetskog prvenstva!

Nogometaš Borussije i njemačke reprezentacije Dortmund Kevin Großkreutz (25) drugi se put ovaj mjesec našao u središtu skandala.

26.5.2014.
8:01
VOYO logo

Prema pisanju Bilda, nakon nedavnog finala Njemačkog kupa, u kojem su Dortmunđani u Berlinu izgubili od Bayerna s 2:0, Großkreutz je divljao u hotelu. U vidno alkoholiziranom stanju je urinirao po hotelskom lobiju i verbalno se sukobio s jednim gostom.

"Bio sam potpuno frustriran zbog poraza jer smo toliko silno željeli taj trofej. Doživio sam zamračenje i žao mi je zbog toga - izjavio je veznjak Borussije za Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Großkreutz se trenutno nalazi na pripremama njemačke reprezentacije, a unatoč tome što je incident izašao na vidjelo, izbornik Joachim Löw ga neće kazniti.

//www.youtube.com/embed/plBSDqJwchc

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Direktor Oliver Bierhoff i ja smo ozbiljno razgovarali s Kevinom. Dali smo mu do znanja da se reprezentativci i na terenu i izvan njega trebaju ponašati kao uzori ljudima. Jasno smo mu poručili da mu se takve stvari više ne smiju događati", objasnio je Löw. Podsjetimo, početkom mjeseca je Großkreutz jednog navijača Kölna na ulici gađao kebabom. Svoj je potez objasnio time da ga je neimenovani muškarac vrijeđao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo