PRAVOMOĆNA PRESUDA

‘GROBNA ATMOSFERA’ U MAKSIMIRU: Dražen Ladić blokirao Dinamo zbog duga od 7,5 milijuna kuna

U uvodu izvanredne konferencije za novinare koja je trajala gotovo sat i pol savjetnik Dinama Zdravko Mamić je objavio kako je račun maksimirskog kluba pod blokadom.

“Došao sam u klub nakon suđenja i zatekao grobnu atmosferu. Pitao sam što se događa, informirali su me da je Dinamo prvi put u posljednjih 15 godina blokiran odlukom suda u korist Dražena Ladića koji je dobio presudu u visini od 7,5 milijuna kuna. Dinamo je još od 2002. u sudskom postupku s nekim igračima i, eto, došao je dan kad je Ladić dobio pravomoćnu presudu i ovršio račun Dinama. Nadam se da ćemo tijekom dana podmiriti obvezu. To mi je bio okidač da se obratim navijačima i građanima naše zemlje jer već dugo idemo prema kulminaciji uništenja hrvatskog nogometa, a prije svega reprezentacije i Dinama. Ladiću čestitam na upornosti, nemam ništa protiv njegova poteza”, rekao je Mamić.

MAMIĆ: ‘Odlazim iz Hrvatske! Neće me vidjeti u zatvoru, prije ću sam sebi presuditi, a za informaciju o atentatorima nudim milijun kuna!’

“Nedavno smo dobili reviziju kojom nam je skinuto 300.000 eura u korist bivšeg trenera Osvalda Ardillesa. Nisam bio u klubu kad su nastali dugovi, došao sam kad je klub trebalo spašavati, kad je ostao s više stotina milijuna kuna dugova i kad je završio u stečaju. Napravio sam moderan, uspješan stroj koji je nizao naslov za naslovom i nikad nije kasnio s plaćanjem poreza”, dodao je Mamić.

 

Povratak na Net.hr