OSVEĆUJE MU SE PROŠLOST: / Šuker zbog glupih fotografija i izjava ostaje bez podrške

Kandidatura Davora Šukera za članstvo u Izvršnom odboru Europske nogometne federacije (UEFA) mogla bi doživjeti neočekivani udarac.

20.3.2015.
18:10
VOYO logo

Prije desetak dana Šuker je bio u sjedištu Srpskog nogometnog saveza (FSS) u Staroj Pazovi. Razgovarao je s tamošnjim čelnicima, a fotografije sa sastanka su sugerirale da se radi o velikom prijateljstvu. Predsjednik FSS-a Tomislav Karadžić otvoreno je najavio podršku Šukeru, idila je prštala na sve strane, ali samo nekoliko dana kasnije sve se promijenilo.

Naime, odmah nakon Šukerova posjeta, Koalicija izbjeglica u Srbiji je uputila zahtjev da se prvom čovjeku HNS-a uskrati podrška za kandidaturu zbog njegovih grijeha iz prošlosti. Prije svega se to odnosi na Šukerovu fotografiju na grobu ustaškog vođe Ante Pavelića, ali i na podršku samostalnom Kosovu, te izjavu da će Hrvatska na SP-u u Brazilu igrati za Josipa Šimunića koji je suspendiran zbog izvikivanja ustaškog pozdrava 'Za dom spremni'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je osluhnuo glas javnosti, Karadžić je shvatio da bi bilo mudro promijeniti odluku, pa je tako ovaj petak na sjednici Skupštine FSS-a u Staroj Pazovi izjavio:

"U subotu ćemo donijeti odluku, ali po svemu što se do sada događalo, podrška gospodinu Šukeru visi o koncu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo