GRIEZMANN PRIZNAO DA JE POVRIJEĐEN FINALNIM IZBOROM U KOJEM JE MODRIĆ: / 'Ma to mi je čudno'

Image
Foto: AFP

'Smeta mi to što nisam u finalnom izboru. To je nagrada FIFA-e i da niti jedan francuski igrač nije nominiran, ma to mi je čudno'

13.9.2018.
10:10
AFP
VOYO logo

Ponajbolji francuski nogometaš, jedan od najboljih napadača svijeta Antoine Griezmann, priznao je da je povrijeđen što nije ušao u finalnu FIFA-inu kandidaturu za najboljeg nogometaša svijeta za tekuću godinu.

ARGENTINSKI STRUČNJAK DRUGAČIJE GLEDA NA NOGOMET: Je li Diego Simeone ovom rečenicom uvrijedio i Luku Modrića?

Modrić, Salah i Ronaldo finalisti

Luka Modrić, Ronaldo i Salah trojica su finalista, a jedan od njih okitit će se ovom prestižnom nagradom, s kojom se ulazi u nogometnu povijest. Ceremonija dodjele nagrade dogodit će se 24. rujna ove godine. No, na njoj neće biti Griezzmanna, osvajača SP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone zabio 29 golova uz 15 asistencija za Atletico

Griezmann je prošle sezone postigao 29 golova uz 15 asistencija za Atletico iz Madrida. Na Svjetskom prvenstvu odigrao je francuski napadač sve utakmice za Tricolore i postigao četiri gola uz tri asistencije. U finalu protiv Hrvatske (4-2) postigao je gol i upisao asistenciju.

Sjajni Francuz je priznao da ga muči to što nije u finalu izbora...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smeta mi to što nisam u finalnom izboru. To je nagrada FIFA-e i da niti jedan francuski igrač nije nominiran, ma to mi je čudno", kazao je Griezzmann, čije riječi prenosi ugledni FourFourTwo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz se tako osjeća pogođeno što nije među kandidatima za tu nagradu, ali se nada da će biti prepoznat u nekim drugima. Za pravo mu daje i njegov trener Diego Simeone uvjeren da je boljeg od njega nije bilo.

“U prošloj je godini, i u to nema nikakve sumnje, on bio najbolji nogometaš na svijetu”, kazao je Simeone i još jednom naglasio svoj stav:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U to nema sumnje".

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo