GRIEZMANN NE MISLI DA MODRIĆ IMA ŠANSE ZA ZLATNU LOPTU: / 'Mi smo svjetski prvaci, zar ne?'

Image
Foto: AFP

Antoine Griezmann nije skrivao svoje mišljenje o tome tko bi trebao biti pobjednik Zlatne lopte

10.10.2018.
19:43
AFP
VOYO logo

Napadač francuske nogometne reprezentacije i Atletico Madrida Antoine Griezmann poručio je kako "Zlatnu loptu", koju tradicionalno dodjeluje časopis France Football, ove godine mora osvojiti netko od francuskih igrača.

"Francuska je bila svjetski prvak, pa prema tome netko od francuskih igrača mora osvojiti nagradu," poručio je Griezmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mi smo svjetski prvaci, najbolji tim na svijetu'

Na popisu 30 kandidata za koje će glasovati 176 novinara iz cijeloga svijeta nalaze se petorica Francuza – Griezmann, Paul Pogba, Hugo Lloris, Kylian Mbappe i N'Golo Kante.

"Mi smo svjetski prvaci, mi smo dio najboljeg tima na svijetu i u ovoj momčadi mora biti i najbolji igrač na svijetu, zar ne? U svakom slučaju, to je ono što mislim," dodao je francuski napadač. Griezmann je ove godine osvojio svjetski naslov s francuskom reprezentacijom, te Europsku ligu i europski Superkup u dresu Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih 10 godina Zlatnu loptu su osvajali jedino Lionel Messi (5) i Cristiano Ronaldo (5), a Griezmann je priznao kako bi se volio naći u njihovom društvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Za mene je to san'

"Za mene je to san. Povijesno gledano, Ballon d'Or je najbolji od najboljih," dodao je Griezmann.

Među kandidatima su i trojica hrvatskih nogometaša - Luka Modrić, Ivan Rakitić i Mario Mandžukić. Nogometni stručnjaci upravo Modrića vide kao glavnog kandidata za nagradu. Luka je ove godine već proglašen najboljim igračem SP-a, te najboljim igračem u izboru UEFA-e i FIFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

France Footbal je nekoliko godina nagradu dodjeljivao u suradnji s FIFA-om, međutim unazad dvije godine svjetska krovna nogometna organizacija ustanovila je svoj izbor The Best.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo