Zagreb ovo može samo sanjati: Slavni stadion ide u povijest!

Dok se u Zagrebu već godinama lome koplja oko 'diktature u Dinamu', primjer demokratskog funckioniranja nogometnog kluba dolazi nam iz Španjolske.

7.4.2014.
8:48
VOYO logo

Podsjetimo, uprava kluba je iznijela prijedlog prema kojem će se u obnovu slavnog stadiona uložiti oko 600 milijuna eura. Camp Nou će se tom prilikom modernizirati, dobiti nove sadržaje, poput restorana, tribine će biti u potpunosti natkrivene, a kapacitet će biti povećan sa sadašnjih 100.000 na 105.000.

Osim stadiona, obnovit će se i dvorana Palau Blaugrana koja se nalazi u sklopu kompleksa, a ubuduće bi trebala primati 10.000 gledatelja. Uredit će se i okolica Camp Noua, izgraditi klizalište, obnoviti objekti nogometne škole La Masije, te povećati parkiralište na koje će stati 5000 automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno sam zadovoljan. Ovo je sjajan dan, festival demokracije za članove Barçe. Rezultati referenduma su me učinili sretnim. Riječ je o velikom projektu koji će poboljšati klub u godinama koje dolaze. Najvažnije je da je odluka donesena ogromnom većinom glasova. Moramo dati primjer svojih demokratskih vrijednosti cijelom svijetu", poručio je predsjednik katalonskog kluba Josep Maria Bartomeu.

Radovi će početi u svibnju 2017. godine, a očekuje se da će trajati do veljače 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo