STIGLA SLUŽBENA POTVRDA: / Niko Kovač ima novi posao! I njegov brat Robert također

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač novi je trener Eintrachta iz Frankfurta. Klub je u utorak potvrdio ovu vijest na ovoj internetskoj stranici.

8.3.2016.
12:23
PIXSELL, Slavko Midzor
VOYO logo

Kovač je potpisao ugovor koji vrijedi do lipnja sljedeće godine, ali samo u slučaju da Eintracht ostane u prvoj Bundesligi. Na klupi frankfurtskog kluba Kovač je naslijedio Armina Veha koji je dobio otkaz nakon subotnjeg remija protiv Ingolstadta (1-1).

'Mora mobilizirati momčad'

Eintracht je devet kola prije kraja Bundeslige na 16. mjestu koje vodi u razigravanje za ostanak. U osam proljetnih kola klub iz Frankfurta je ostvario samo jednu pobjedu, tako da je pred Kovačem vrlo težak posao da održi klub u prvom razredu njemačkog nogometa. U tome će mu, kao i na klupi hrvatske reprezentacije, pomagati brat Robert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kovač mora mobilizirati momčad kako bi izborila ostanak. Uvjereni smo da će uspjeti u tome", izjavio je direktor Eintrachta Heribert Bruchhagen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do rujna vodio Vatrene

Kovač je gotovo cijelu igračku karijeru proveo u Njemačkoj gdje je igrao za Herthu, Bayer Leverkusen, HSV i Bayern. Prije no što je preuzeo Vatrene, koje je vodio do rujna prošle godine, bio je pomoćni trener u Red Bull Salzburgu, te izbornik hrvatske U-21 reprezentacije.

Kovač je u ovom trenutku drugi hrvatski trener u jednoj od pet najjačih europskih liga. Slaven Bilić vodi West Ham s kojim je trenutno na petom mjestu u engleskoj Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo