Treće poluvrijeme

GOTOVI STE GOTOVI: Torcida poslala opaku poruku HNS-u, Malta je pod opsadom policije

Hrvatska reprezentacija večeras igra važan susret za odlazak na EURO 2016. godine protiv Malte, a sam dvoboj imao je i svoju uvertiru.

Hrvatski navijači potukli su sa zaštitarima ispred kluba White Palace u središtu Pacevillea. Sukob je bio vrlo žestok, letjele su i baklje, a veće nerede spriječila je policija koja je uhitila šestoricu navijača.

Iako je ovo gostovanje zabranjeno za hrvatske navijače, a i sam HNS se oglasio priopćenjem u kojem je naveo da hrvatski navijači ne putuju na utakmicu jer će se provodit striktna kontrola posjedovanja ulaznica i osobnih dokumenata, kibice Vatrenih oglušili su se na to upozorenje i otišli na Maltu.


‘Uživajte smradovi, zadnje piće pijete’

Pa je tako nakon tučnjave, Torcida na Facebooku objavila fotografiju trojice navijača kako drže transparent na kojem piše:

“Igrate se bogova dok u ložama se krijete, uživajte smradovi, zadnje piće pijete. H̶N̶S” uz simbol srednjeg prsta s natpisom HNS. Pozdrav s Malte. Gotovi ste gotovi!!!”

Inače, na Malti vlada pravo opsadno stanje zbog mogućih nereda hrvatskih navijača, aerodrom je pod policijskom i zaštitarskom opsadom i kontrolira se svaki putnik iz Hrvatske.

Povratak na Net.hr