Gospodine Mamić, nas ste prevarili, a Dinamo ste osramotili

Ako na utakmici 22. kola hrvatske lige između Dinama i Splita maksimirski stadion bude popunjen, svi mediji i cijela hrvatska nogometna javnost mora priznati poraz i reći - Zdravko Mamić je Bog!

5.2.2014.
15:20
VOYO logo

Taj gotovo svemogući maksimirski šerif, kako je sam nekoliko puta istaknuo, sve što dotakne pretvara u zlato. Kao što znamo, na nogometnom je tržištu sposoban utopiti Dinamov poluproizvod za višemilijunski iznos, dok njegov najveći rival s Poljuda to može samo sanjati. Upravo to Mamića svrstava među najbolje nogometne trgovce u Europi.

Također, taj gotovo svemogući maksimirski šef, koji po vlastitim riječima često razgovara i s Majkom Božjom, spasitelj je hrvatskog nogometa, Dinama, Maksimira, cijele hrvatske lige, HNS-a, on nikad nije imao robovlasnički ugovor ni s jednim nogometašem, nema ni vlastiti interes kada je riječ o prodaji nogometaša i za bolju Hrvatsku prolijeva krv protiv medijskog podzemlja i građanske mafije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borac za ljudska prava i interese Dinama i svih onih koji se osjećaju pravim Hrvatima odlučio je ispuniti još jedan, dosad neostvareni cilj zvan 'BBB-i ponovno na Maksimir'. Uspjeli li u tome, definitivno se može proglasiti svemogućim.

A sad ozbiljno! Trik kojim se Maminjo poslužio u srijedu uoči nove maksimirske pressice i ono na što je prisilio svoje podanike u najmanju je ruku sramotno, bezobrazno i ponižavajuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravko Mamić već je u ranim jutarnjim satima srijede odlučio dozvati medije u Maksimir. Jedini način kako to može napraviti jest da potiho najavi svoj novi šou. 'Mamić izlazi pred novinare', objavili su svi mediji. Urednici su trljali ruke jer će čitanost ili gledanost ponovno biti na maksimumu, novinari su uzbuđeno trčali prema Maksimiru, a svekolika javnost je već pripremila svoja računala u nadi da će imati priliku popratiti još jedan 'Jerry Springer show' na hrvatskom jeziku.

Kad ono... Pet minuta prije najveće hrvatske sportske zabave Maminjo je otkazao presicu i najavio kako će umjesto njega na vrući stolac sjesti njegov brat Zoran, te 'pola' prve momčadi Dinama. I što se dogodilo? Riječi Zdravka Mamića izlazile su iz usta Dinamovih nogometaša koji su pokunjeni morali preklinjati najvjernije modre navijače da napokon dođu podržati carstvo obitelji Mamić, jer im baš sad trebaju više nego ikad. Bio je to zaista čudesan prizor za anale, u kojima su Mamićevi pijuni ovaj put umjesto njega odradili taj sramotni igrokaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dođite u Maksimir na spektakularni nogomet jer ova nas situacija s navijačima jako boli", ispalio je glavni direktor Dinama Tomislav Svetina.

Mamić je čak poslao i sina jednog od najomiljenijih trenera BBB-a Josipa Kužea da stane pred mikrofon i zamoli sve BBB-e da se vrate na sjevernu tribinu koju je, gle li čuda, Mamić otvorio samo zbog njih. Zaboravimo samo na trenutak kako je Maminjo prije pola godine upravo zbog njih od sjevera napravio 'Big Brother' postavivši brojne kamere, kako ih je zapravo on potjerao na Istok, proglasio ih najvećim nepoželjnicima Dinama i bacio u najveću navijačku agoniju od njihovog osnutka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosta sam kontaktirao s navijačima i sve sam prenio Upravi kluba. Najnovija vijest je da se za sljedeću utakmicu na Maksimiru otvara sjeverna tribina", rekao je mlađi Kuže. Zar i ti sine Marko?

I odnedavno najveći miljenik hrvatskih navijača, njihov "istinski junak" i "ponos" cijelog Maksimira, onaj za njih ozloglašeni i od FIFA-e nepravedno osuđeni Josip 'Za dom' Šimunić također je kapetanski preklinjao sve zagrebačke navijače da se vrate na Sjever jer ovako više ne ide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plejada Mamićevih glasnika imala je samo jedan zadatak, pokušati okrenuti sve BBB-e da preko noći, zbog nekoliko lijepih rečenica zaborave sve one nakaradne performanse maksimirskog gazde, njegov uzurpatorski status u klubu i pokušaju se već nekako utopiti u vječni sjaj njegovog carstva. Yeah, right!

Gospodine Mamić, ovaj put ste prevarili medije, ali ste ovim činom još jednom osramotili cijeli Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo