GOSPODIN U KOPAČKAMA: / Pogledajte kako je Buffon reagirao na zvižduke suparničkoj himni

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Legendarni talijanski vratar Gianluigi Buffon još je jednom potvrdio kako je veliki sportaš i istinski gospodin u kopačkama.

16.11.2016.
14:16
Screenshot
VOYO logo

Italija i Njemačka odigrale su u utorak prijateljsku utakmicu u Milanu koja je završila bez pogodaka. Tijekom intoniranja njemačke himne uoči dvoboja domaći su navijači žestoko zviždali na što je kapetan Buffon sjajno reagirao i poveo pljesak u čemu su ga slijedili i suigrači.

Uskoro sam na vrhu

Pokazao je popularni Gigi vlastitim navijačima kako se poštuje suparnik, a potom poveo svoje suigrače u još jednu utakmicu, svoju 167. u talijanskom dresu! Izjednačio se vratar Juventusa na taj način sa španjolcem golmanom Ikerom Casillasom na prvom mjestu europske ljestvice kad su u pitanju nastupi za nacionalnu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, budući da je David de Gea čvrsto ugrabio španjolsku 'jedinicu' ispred Casillasa, jasno je da će Buffon uskoro biti sam na vrhu ljestvice. Buffon je za Azzurre debitirao 1997. godine, devet godina kasnije je osvojio naslov svjetskog prvaka, a zasad još uvijek ne razmišlja o oproštaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo