GORIČANI ODUŠEVILI POTEZOM NAKON UTAKMICE: / Ovako nešto nismo navikli vidjeti u Hrvatskoj

Image
Foto: PIXSELL/'HNK Gorica'

Ne oduševljavaju Goričani samo na terenu, nego i izvan njega

3.9.2018.
10:31
PIXSELL/'HNK Gorica'
VOYO logo

Novi hrvatski prvoligaš "HNK Gorica" najugodnije je izneđanje dosadašnjeg tijeka HNL sezone. Jučer su u 6. kolu pobijedili pulsku Istru 1961 na gostovanju. Goricu su do treće ovosezonske pobjede svojim pogocima doveli Joey Suk (74.) i Lukasz Zwolinski (78.).

DINAMO – RIJEKA 1-1: Remi odveo prvake na vrh.

Čistačice baš i nisu imale posla

Međutim, ne oduševljavaju Goričani samo na terenu, nego i izvan njega. Nakon utakmice u Puli na službenoj stranici Gorice osvanula je fotografija svlačionice nakon što je gostujuća momčad izašla iz nje. Ukratko, čistačice baš i nisu imale posla nakon izlaska igrača iz nje. To izgleda ovako nekako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poput Japanaca

Na slične prizore navikli smo kad je riječ o japanskim nogometašima, čak i njihovi gledatelji čiste tribine nakon utakmice. Vidjeli smo to ovog ljeta na SP-u i ostali ugodno iznenađeni, ali u HNL-u ovo nije česta pojava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo u vodstvu, Gorica dijeli peto mjesto, Hajduk tek osmi

Nakon šestog kola prve hrvatske nogometne lige u vodstvu je Dinamo sa 14 bodova, drugoplasirani Osijek ima 13, a treća je Rijeka sa 12 bodova. Po 10 bodova imaju Lokomotiva i Gorica. Šesti je Inter sa sedam bodova i utakmicom manje koja nedostaje i sedmoplasiranom Slaven Belupu koji ima četiri boda. Toliko ih je skupio i Hajduk koji je na osmom mjestu i još uvijek bez pobjede. Deveta Istra 1961 ima dva boda, a zadnji je Rudeš s jednim bodom.

Slaven Belupo i Inter će odgođenu utakmicu 4. kola odigrati 8. rujna, u vrijeme reprezentativne stanke, a 7. kolo Prve HNL na rasporedu je od 14. do 16. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo