GORICA - ISTRA 1961 2:2: / Goričani nisu više stopostotni, Puležani ih s igračem manje iznenadili

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U susretu 5. kola Prve HNL Gorica i Istra 1961 igrali su 2:2 (1:1)

19.9.2020.
19:29
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Gosti iz Pule u Velikoj Gorici dva su puta vodili golovima Vuka (12) i Gržana (76-11m) u subotu poslijepodne, no domaći su iako s igračem manje u završnici uspjeli osvojiti bod zahvaljujući Špikiću (29) i Delfiju (89).

Image
DINAMO - SLAVEN BELUPO 3:3: /

Nevjerojatna utakmica na Maksimiru; Koprivničani slave veliki remi, svašta se događalo

Istra povela

Istra 1961 povela je u 12. minuti preciznim udarcem Vuka sa 12-ak metara nakon što mu je stoper Gorice Steenvoorden glavom spustio loptu na nogu. Gorica je uspjela poravnati u 29. minuti kada je Mitrović lijepo proigrao Špikića koji je sa sedam-osam metara uspio dotaknuti loptu i skrenuti ju van dohvata Majkića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novu prednost Istra 1961 je ostvarila ponovno zahvaljujući neopreznosti Steenvoordena. Nizozemac je u 74. minuti u svom kaznenom prostoru srušio Gržana te je sudac Bel pokazao na bijelu točku i isključio Nizozemca. Gržan je bio siguran izvođač najstrože kazne u 76. minuti. Ipak, gosti nisu uspjeli zadržati prednost, u 89. minuti grubo je pogriješio vratar Majkić koji je pokušao izboksati ubačaj Lovrića, no promašio je loptu koju je potom Delfi uspio proslijediti u mrežu.

Gorica više nije stopostotna

Ovim rezultatom Gorica više nije stopostotna, dok je Istra 1961 osvojila svoj prvi bod u sezoni. Gorica je ipak preuezla vodstvo na ljestvici barem na dva sata, sada ima 13 bodova, jedan više od Dinama koji od 19.05 sati igran na svom terenu protiv Slavena Belupa, dok je Istra 1961 i dalje na dnu s jednim bodom, dva manje od devetog Slavena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo