GORI OD SUAREZA: / Nesuđeni napadač Hajduka ugrizao suparnika za bradavicu!

Image
Foto: Screenshot

Napadač engleskog drugoligaša Leeds Uniteda Souleymane Doukara suspendiran je na osam utakmica jer je tijekom nedavne utakmice protiv Fulhama ugrizao suparničkog igrača.

3.4.2016.
9:45
Screenshot
VOYO logo

Doukara je u dvoboju 33. kola Championshipa (1-1), igranom 23. veljače, ugrizao Fulhamova obrambenog nogometaša Fernanda Amorebietu - za bradavicu! Amorebieta se neko vrijeme previjao od bolova i pokazivao sucu otisak na bradavici, ali Doukara je prošao bez kazne.

Osam utakmica suspenzije

No, naknadno je reagirala Disciplinska komisija Engleskog nogometnog saveza (FA) i ovaj tjedan suspendirala Doukaru na osam utakmica. Osim toga, francuski napadač senegalskog porijekla mora platiti i 5000 funti kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doukara se očito ugledao na Barcelonina napadača Luisa Suareza koji je tijekom karijere triput grizao suparničke igrače, a nakon posljednjeg je incidenta kažnjen četveromjesečnim izgonom iz nogometa, te s devet utakmica zabrane igranja za reprezentaciju Urugvaja. No, Doukara je otišao i korak dalje od Suareza koji svoje suparnike nikad nije grizao za bradavice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je spomenuti i da je Doukara prije tri godine bio na meti Hajduka. Tada je kao član talijanske Catanije ponuđen Splićanima, ali transfer na koncu ipak nije realiziran.

Image

Hajduk se pojačava? Novi napadač stiže iz Serie A?

Image

Hajduk se pojačava? Novi napadač stiže iz Serie A?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo