GORE JE NEGO ŠTO SE MISLILO: / Juventus objavio priopćenje s lošim vijestima o Vatrenom

Image

Ozljeda hrvatskog nogometnog reprezentativca Marka Pjace gora je nego što se očekivalo, sugerira priopćenje koje je u srijedu objavio njegov klub Juventus.

26.10.2016.
19:02
VOYO logo

Pjaca je propustio utakmice naše reprezentacije protiv Kosova i Finske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Razloge je bila ozljeda potkoljenične kosti koju je 21-godišnjak navodno zadobio u utakmici Dinama i Juventusa u Ligi prvaka.

Daljnji testovi

Prve su prognoze govorile da se ipak ne radi o težoj ozljedi i da bi Pjaca za trebao zaigrati unutar nekoliko tjedana. No, u utorak je trener Juventusa Massimiliano Allegri izjavio kako se mladi hrvatski nogometaš sigurno neće vratiti prije nove reprezentativne stanke koja počinje nakon ligaškog kola 6. studenog, klupsko priopćenje je dan kasnije potvrdilo da Pjacin povratak još uvijek nije na vidiku. Naš je krilni napadač u srijedu podvrgnut novim testiranjima ozlijeđene lijeve fibule nakon čega se oglasio i Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolje prognoze ćemo znati za dva do tri tjedna. Ovisit će o daljnim procjenama i testovima koje će obaviti igrač", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo