KAKVA ŠTETA

GORE JE NEGO ŠTO SE MISLILO: Juventus objavio priopćenje s lošim vijestima o Vatrenom

Ozljeda hrvatskog nogometnog reprezentativca Marka Pjace gora je nego što se očekivalo, sugerira priopćenje koje je u srijedu objavio njegov klub Juventus.

Pjaca je propustio utakmice naše reprezentacije protiv Kosova i Finske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Razloge je bila ozljeda potkoljenične kosti koju je 21-godišnjak navodno zadobio u utakmici Dinama i Juventusa u Ligi prvaka.

Daljnji testovi

Prve su prognoze govorile da se ipak ne radi o težoj ozljedi i da bi Pjaca za trebao zaigrati unutar nekoliko tjedana. No, u utorak je trener Juventusa Massimiliano Allegri izjavio kako se mladi hrvatski nogometaš sigurno neće vratiti prije nove reprezentativne stanke koja počinje nakon ligaškog kola 6. studenog, klupsko priopćenje je dan kasnije potvrdilo da Pjacin povratak još uvijek nije na vidiku. Naš je krilni napadač u srijedu podvrgnut novim testiranjima ozlijeđene lijeve fibule nakon čega se oglasio i Juventus.

“Bolje prognoze ćemo znati za dva do tri tjedna. Ovisit će o daljnim procjenama i testovima koje će obaviti igrač”, stoji u priopćenju.

 

Povratak na Net.hr