'Ne bojim se! Mario Mandžukić je poput Lea Messija'

Dan uoči utakmice sa Škotskom pred novinare su izašli kapetan Igor Štimac i kapetan Darijo Srna.

6.6.2013.
17:26
VOYO logo

"O Škotima znamo sve! U Zagreb stiže puno novih i mladih igrača, favoriti smo, ali u današnjem nogometu lakih suparnika nema", rekao je Štimac i nadodao:

"Pritisnut ćemo suparnika i krenut ćemo odmah dati gol. No, sastav još uvijek ne znam. Atmosfera je sjajna, digli smo je na najvišu razinu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škotske novinare najviše je zanimao Alen Halilović.

"Alen je sjajan igrač i po svojoj kvaliteti zaslužuje biti dio ove reprezentacije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Darijo Srna susret je najavio s velikim oprezom:

"Moramo biti oprezni jer smo u ljetnim mjesecima često znali smo odigrati slabo. Škotska dolazi bez nekoliko igrača, no neće nam zbog toga biti lako, baš naprotiv, novi igrači se žele dokazati. Moramo napraviti pritisak odmah na početku, samo tako možemo dobiti utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane izbornik Škotske Gordon Strachan bez velikog stresa najavio je susret.

"Ne bojim se teškog poraza! Istina, nemam 13 igrača, ali o takvim se stvarima razmišlja poslije utakmice. Utakmica protiv Hrvatske podsjeća me na doba kada sam se kao trener Coventryja spremao za utakmice protiv Manchester Uniteda, Liverpoola ili Arsenala. Hrvati su s pravom četvrti na svijetu, a to i nije čudno jer se sjećam vremena kada su ih vodili Šuker i Boban, oduvijek su bili na vrhu. Danas ih vodi Mario Mandžukić, koji je poput Lea Messija. Svi znamo što će učiniti, no u tome ga nitko ne može zaustaviti! Sviđa mi se i što je Štimac najavio da će igrati mladi Halilović. Ne smatram to podcjenjivanjem jer kada klinac od 17 godina igra za reprezentaciju, to je znak da će biti velik igrač", kazao je Strachan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo