VIDEO: / Vatreni jedan od krivaca u porazu

Hrvatski nogometni reprezentativac Gordon Schildenfeld jedan je od sukrivaca za novi posrtaj moskovskog Dinama u ruskoj Premier ligi.

7.10.2012.
14:13
VOYO logo

U ogledu 11. kola vodeći Anži je slavio kod Dinama s 2:0. Dva puta je Mehdi Carcela asistirao - Juriju Žirkovu u 76., te Kameruncu Samuelu Eto'u u 87. minuti (sedmi gol u prvenstvu). Tom je pobjedom Anži pobjegao pratnji. Ima sada četiri boda više od Tereka, te pet više od CSKA, s tim da moskovska momčad ima odigranu utakmicu manje.

Već u 9. minuti je Anži prvi ostao s igračem manje. Joao Carlos je isključen čime je usmjerio tijek ovog ogleda. Dinamo je bio bolji, te je prijetio, ali isto tako nije uspio konkretizirati nekoliko dobrih šansi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/embed/5887232

I onda je, u 52. minuti, Gordon Schildenfeld zaustavio nalete svojih suigrača jer je i sam zaradio crveni karton. Brojčano izjednačavanje na travnjaku je dalo snage gostima koji su do kraja ogleda dva puta tresli suparničku mrežu i time nanijeli već osmi poraz Dinamu ove sezone (uz tek tri pobjede).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je Anži na prvom mjestu, Dinamo je tek 14. sastav na ljestvici. Samo su dvije momčadi slabije plasirane.

Dinamo Moskva - Anži 0-2 (Žirkov 76, Eto'o 87)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Anži 26, 2. Terek Groznji 22, 3. CSKA Moskva 21 (-1), 4. Lokomotiv Moskva 20, 5. Kubanj 19..., 14. Dinamo Moskva 9...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo