Dinamo dobio posljednje upozorenje: 'Sammir? Ma, čisto sumnjam!'

Dinamo u Beču lovi zaostatak od 0:2 iz prve utakmice play-offa za Ligu prvaka.

27.8.2013.
8:53
VOYO logo

Kakve su Dinamove šanse protiv Austrije?

"Tu nema velike filozofije, bez obzira na težak zagrebački poraz, Austrija nije kvalitetnija momčad od Dinama. Prijašnjih godina Dinamu je čak bilo jednostavnije igrati u gostima upravo zato jer su protivnici igrali otvorenije, pa bi Modri znali razviti svoju igru. To bi se moglo dogoditi i ovaj put, iako je situacija malo drugačija. Domaćin ima veliku prednost i ne vjerujem da će srljati prema naprijed, nego čekati svoje prilike. Međutim, moje mišljenje je da Dinamo ima šanse i da može napraviti veliki rezultat, iako za mene pobjeda Dinama ne bi bila senzacija, niti nekakvo čudo jer Dinamo naprosto ima kvalitetu za to", rekao je Goran Vlaović za Sportski.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako iz tabora Modrih najavljuju da će Sammir igrati od početka, te da je upravo on čovjek koji bi mogao presuditi Austrijancima, Vlaović se s takvom tezom ne slaže:

"Sammir u pravoj formi bi to mogao, ali ovaj – ne. Ono što sam vidio od njega u posljednjim nastupima ne odaje mi nekakav optimizam. Jednostavno ne vjerujem da bi on to mogao. Tjedan dana pravog treninga ili malo više je premalo da bi se igrač vratio u pravu formu. Sammir? Ma, čisto sumnjam!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon teškog maksimirskog poraza, proslavljeni trener Dinama, Hrvatske, ali i legenda austrijskog nogometa Otto Barić rekao je da smatra da Dinamo nema šanse u uzvratu.

"Glupo mi je uopće komentirati tuđe izjave. Otto Barić, kao i ja, ima pravo na svoje mišljenje, on ima svoje razloge zašto je to rekao. Čovjek je to koji ima veliko iskustvo i ima apsolutno pravo reći tako nešto. Ali ja ne mislim tako."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kruno Jurčić je bivši. Može li Dinamo tim potezom doživjeti pozitivan šok.

http://videa.hu/player?v=VILIbrIZL8iSjehK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po meni ova promjena nema nekakav veliki značaj. Smatram da zbog toga ova momčad ne može doživjeti nekakvu veliku promjenu. Da, promjena trenera često znači pozitivan šok i to se u nogometu zna dogoditi, ali nije pravilo. U nogometu se promjene ipak ne događaju tako brzo. Ako Dinamo pobijedi i prođe Austriju, smatram da promjena trenera neće biti razlog za to, posebno zato jer je ovo privremeno rješenje."

Treba li Dinamu na klupi stranac ili kvalitetno rješenje postoji negdje u Hrvatskoj?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činjenica je da su gotovo svi domaći treneri koji su u opticaju već prošli klupu Dinama, ne znam postoji li još netko. Znači, vrlo vjerojatno ostaje pitanje trenera izvana, ali tu dolazi do onog osnovnog problema. Pravog stranog trenera treba masno platiti, a to za naše pojmove baš i nije jednostavno. Doduše, ima trenera na tržištu koji nisu razvikana imena, ali su veliki stručnjaci, a možda bi upravo takvog trebalo pronaći, trenera kojemu novac nije na prvom mjestu, nego bi to bio možebitan uspjeh s Dinamom. Modri bi, ako ne prođu Austriju, s ovakvom momčadi u Europskoj ligi imali veliku šansu nakon toliko godina napokon dohvatiti europsko proljeće. To nije mala stvar", zaključio je na kraju.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo