GOLIJADA NA SANTIAGO BERNABEU: / Real masakrirao Betis, nastupili i 'Vatreni'

Image
Foto: AFP

Nogometaši Real Madrida deklasirali su Real Betis 5-0 u susretu drugog kola Primere, a za 'Kraljevski klub' su nastupili hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić.

30.8.2015.
11:05
AFP
VOYO logo

Po dva gola zabili su Velšanin Gareth Bale (2, 89) i Kolumbijac James Rodriguez (39, 50), a jednog Francuz Karim Benzema (47). Posebno lijepi bili su golovi mladog Kolumbijca koji je prvi pogodak zabio iz slobodnog udarca, a drugi 'škaricama'. Zanimljivo, Real je zabio pet golova, a među strijelcima nije bio Cristiano Ronaldo. Portugalac nije zabio niti u prvom kolu kada je Real odigrao tek 0-0 protiv Sportinga iz Gijona.

Image
NOVI DAN DONIO OBRAT: /

Zvijezda Reala krenula u PSG, pa 'skrenula s puta'

Image
NOVI DAN DONIO OBRAT: /

Zvijezda Reala krenula u PSG, pa 'skrenula s puta'

Modrić je započeo utakmicu u Realovom sastavu, a u 75. minuti ga je zamijenio Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranije odigranom susretu Barcelona je teškom mukom pobijedila Malagu 1-0 ostvarivši i drugu pobjedu ove sezone. Ono što nije uspjelo spomenutim napadačima, napravio je belgijski srednji branič Thomas Vermaelen u 73. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrali Rakitić i Čop

Luis Suarez ubacio je s lijeve strane, Kameni odbio loptu u sredinu kaznenog prostora, gdje je spreman čekao Vermaelen i snažnim poluvolejem poslao loptu u nebranjenu mrežu.

Bio je to pogodak vrijedan tri boda u utakmici u kojoj su Barcelonini igrači uputili ukupno 22 udarca, a 13 u okvir Malaginih vrata, dok su gosti zapucali samo četiri puta, od toga je jednu loptu morao zaustaviti Bracelonin vratar Claudio Bravo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Rakitić bio je u početnoj postavi Barcelone i igrao je do 63. minute bez nekog zapaženijeg učinka, kada ga je zamijenio Rafinha. U početnoj jedanaestorici Malage u vrhu napada našao se Duje Čop, ali zbog obrambene orijentacije svoje momčadi nije imao priliku pokazati svoje golgeterske sposobnosti. No, odigrao je cijelu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode Barcelona i Celta sa po šest bodova, dok Real Madrid i Villarreal imaju po četiri boda.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo