GOLI NA KIŠI: / Arena je bila puna gledatelja, ali navijači su bili - na Šalati

Image
Foto: Sportski.net

Futsal Dinamo i Bad Blue Boysi ponovno su oduševili. Jučer je na Šalati održan veliki spektakl, na kojem su klub predstavili čelnici Futsal Dinama.

6.9.2015.
10:53
Sportski.net
VOYO logo

Kiša koja se spustila nad Zagrebom dva sata uoči početka spektakla, zaprijetila je da će pokvariti čitav događaj na Šalati. No, nije mogla, ne te subote. Bad Blue Boysi okupili su se na glavnom zagrebačkom trgu, trgu bana Josipa Jelačića i korteom razbudili uspavani i kišni centar Zagreba.

Image
ZAGREB 'GORI': /

Dinamo i Boysi ponovno dižu grad na noge velikim spektaklom

Image
ZAGREB 'GORI': /

Dinamo i Boysi ponovno dižu grad na noge velikim spektaklom

Kiša tada kao da se preplašila navijanja Boysa pa je prestala padati, a zagrebački navijači epicentar svog ludila preselili su na Šalatu. Oko 1500 pristalica Dinama sjatilo se na to sad već kultno zdanje za ove zagrebačke malonogometaše, kako bi još jednom pokazali kolika je njihova ljubav prema svom klubu, ovoga puta uoči nove sezone, debitantske u prvoj ligi. Uz njih, na Šalati je bilo dosta običnih gledatelja koji su došli dati svoju podršku čitavom ovom humanitarnom projektu i uživati u navijanju i malom nogometu, a viđen je i veliki broj djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiša pada, navijači u transu

Naime, nakon što su promarširali drugom hrvatskom malonogometnom ligom i postali prvaci, Futsal Dinamo, klub koji djeluje po načelu jedan član, jedan, odlučio je humanitarnim spektaklom predstaviti klub. Naime, Futsal Dinamo ovaj puta je organizirao humanitarnu akciju u suradnji s udrugom “Jedni za druge” koja se bavi prevencijom ovisnosti, socijalnom i psihološkom rehabilitacijom te resocijalizacijom bivših ovisnika i osoba s invaliditetom uz pomoć terapije jahanjem.

Image
Image

Cilj akcije je prikupiti sredstva koja će biti donirana udruzi kako bi se pomoglo njezinu radu. U tu svrhu, klub je među svojim članovima pokrenuo natječaj za izradu majica, a sav prihod prodanih majica s pobjedničkim dizajnom ići će udruzi "Jedni za druge".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznata imena na Šalati

I zaista ništa te prohladne kasnoljetne zagrebačke večeri nije moglo pokvariti ludu atmosferu na Šalati. Kiša koja se ponovno bila spustila, još žešće nego prvi put uoči kortea, samo je dodatno zapalila ionako vruću navijačku atmosferu. Boysi su se tada počeli skidati, Šalata je počela još više podrhtavati. Za razliku od Arene, gdje su slovenski navijači održali lekciju domaćoj publici. Hrvata je naravno bilo više u dvorani, ali čuli su se samo susjedi...

Kako bilo, navijanje na Šalati je trajalo puna tri sata, bez prestanka. Još od revijalne utakmice pionira ZG Istok (NK Maksimir) i ZG Zapad (Kustošija), pa za vrijeme susreta Legendi Dinama, kao i revijalnog susreta Futsal Dinama i Notinghama koji su zagrebački malonogometaši dobili s 5:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na utakmici su viđena poznata imena poput Darija Šimića, Slavka Ištvanića i Zvonimira Solde, koji su ponovno zaigrali za legende. Uz to, bili su tu poznati glumci Hrvoje Kečkeš i njegov kolega iz Kerempuha Luka Petrušić. Svi zajedno uživali su u još jednom tulumu na Šalati koji je oduševio. Kiša? Ma kakva kiša, sve je sinoć bilo preludo da bi bilo drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo