GOL ZA POVIJEST: / Savrsen nogometni dan u New Yorku

New York City FC u prvoj domacoj utakmici u MLS-u je stigao do pobjede, a prvi povijesni gol na Yankee stadionu zabio je legendarni spanjolski napadac David Villa.

16.3.2015.
9:57
VOYO logo

City je svladao New England Revolution u utakmici 2. kola s 2:0, a Villa je zabio prvi i namjestio drugi gol. Bila je to i prva Cityjeva pobjeda u ligi, u 1. su kolu odigrali neodluceno kod jos jedne ekspanzijske momcadi - Orlando Cityja kojeg predvodi Kaka.

Nogomet napreduje ogromnim koracima u SAD-u i kroz par sezona mozemo ocekivati kako ce MLS uhvatiti korak s ponajboljim europskim ligama. Novac za zvijezde nije problem, a ako itko zna prodati svoj proizvod i napraviti spektakl od utakmice, to su onda Amerikanci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva domaca utakmica novog klub iz New Yorka prosla savrseno za sve, osim za goste. Legendarni Yankee stadion bio je rasprodan do posljednjeg mjesta (43.507 gledatelja), atmosfera na tribinama je bila prava nogometna. Najveca zvijezda je briljirala na travnjaku, a i domaci su pobijedili. Za MLS i razvoj nogometa bolje nije moglo zavrsiti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo