GLUPOST GODINE IGRAČA KOJI KOŠTA 105 MILIJUNA EURA: / Je li se preplašio Lovrena?

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Paul Pogba u nedjeljnom je velikom derbiju Premiershipa između Manchester Uniteda i Liverpoola (1-1) u 26. minuti skrivio kazneni udarac koji je Milner pretvorio u pogodak za 1-0 Redsa.

15.1.2017.
20:32
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Francuski veznjak proteklog je ljeta prešao iz Juventusa u Manchester United u rekordnom transferu za svjetski nogomet od čak 105 milijuna eura. Međutim, ruku na srce, on te novce još uvijek nije opravdao.

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF
Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

SPEKTAKL NA OLD TRAFFORDU:

Čekalo ga se da se uklopi u momčad

Osim što ga se dugo čekalo da se uklopi u momčad koju vodi Jose Mourinho, Pogba je ove sezone u 28 odigranih susreta (2.445 minuta) u svim natjecanjima postigao 6 pogodaka u svim natjecanjima uz 4 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki će reći kako je to solidni broj postignutih pogodaka za veznjaka. Međutim, igrač koji vrijedi te novce mora zabijati i asistirati više. Uz to, od Pogbe se očekuje da gradi igru Manchestera, ali još uvijek se ne čuju "zvuci" njegovog dirigiranja u veznom redu Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ga uspoređujemo s, primjerice Matom, igračem kojeg se Mourinho po dolasku u United htio odreći, onda mirne duše možemo konstatirati kako je Španjolac ove sezone pokazao kud i kamo više.

Zabio je sedam golova, ostvario i 4 asistencije u daleko manjem broju minuta provedenih na travnjaku (1.654). Uz to, igra Uniteda je s njim bolja. Što nikako da Mourinho shvati pa ga zna ostaviti na klupi. Kao što je to bio slučaj danas. Mata je u igru ušao u drugom poluvremenu i odmah probudio sastav s Old Trafforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glupost Pogbe

Kako bilo, u nedjelju na Old Traffordu, Pogba je napravio početničku pogrešku. Naime, u 26. minuti Francuz je, u situaciji koja i nije bila nešto naročito opasna po United, dirao loptu rukom u skoku s Dejanom Lovrenom koji je proglašen za igrača utakmice.

Glavni sudac utakmice Michael Oliver odmah je pokazao na bijelu točku. Pogba nije protestirao. Nije niti imao zašto. Sve je bilo i više nego očito. Samo je obrisao znoj sa svog lica. Takve gluposti igrač koji košta 105 milijuna eura ne bi smio raditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo