hnl

'Gospodo! Navijač sam Dinama, ali ovo je veliki dan Hajduka!'

Otkazani derbi hrvatskog nogometnog prvenstva između Dinama i Hajduka glavna je tema u hrvatskim medijskim prostorima. Što o svemu misle naši čitatelji i sami navijači pokazali su svojim komentarima putem društvenih mreža i na našem portalu.

Izdvojili smo one zanimljivije objavljene na Facebook stranici našeg portala, ali i stranicama Dinama i Hajduka.

Ono što je zanimljivo je činjenica da većina navijača, bilo Dinama, bilo Hajduka, podržava veliki navijački bojkot do kojeg je došlo nakon što su na Maksmiru odbili pustiti dio navijača Torcide na stadion.

U znak solidarnosti igrači splitskog kluba su propustili izaći na travnjak. Službeno priopćenje splitskog kluba povodom incidenata očekuje se u 17.30 sati, a razvoj događa oko najvećeg nogometnog skandala ove godine možete pratiti na portalu Sportski.net.

Gospodo!!! Ovo je veliki dan Hajduka! Navijač sam Dinama, ali velika mi je čast reći Hajduku svaka čast i podržati i sve druge NAVIJAČE da ih se podrži. Europa i eropski korv nogometa, nalaže HNS i našoj hobotnici da se svi NAVIJAČI maknu s stadiona, da dobiju gledatelje, a zaboravlja se da igrači i navijači žele i kao što se uvijek govorilo NAVIJAČE koje bodre svoj klub srcem, a ne sjedalicom u kojoj će sjediti i promatrati utakmicu. Živjeli NAVIJAČI!!!

Bravo Hajduk, bravo Torcida.

Svaka čast dečki,pokazati zube mitu, korupciji i kriminalu u sportu…Dosta je Mamića u sportu koji dirigira cijelim HNS-om i “nogometom”.Rescept dečki.

I jedni i drugi,lopate u ruke pa u Slavoniju,graditi nasipe,biti će puno korisniji!!!

Svaka čast hajdukovcima!!! To je klub s navijačima,za razliku od dinama (ja sam dinamovac bez dinama)

Kad bojsi ne mogu sklonit mafiju iz svoga kluba tu je Torcida da pomogne.

Igrači kao i sami” navijači”…sramota…

Treba Bandiću cimer. Što se čeka.

Koliko su Mamići platili poreza na milionske transfere igrača, koliko mi se čini ništa jer Dinamo je udruga ili tako nešto, tko če ga znati u nas

Treba sankcionirat vladu RH, oni su krivi za sva sranja u nogometu!!!!

Maknite se iz nogometa tvoj brat i ti, i povedite sa sobom Šukera i potplaćene suce, pa će sve bit kako treba, uzurpirali ste HNS i HNL kao da je vaša djedovina.

Nema razgovora dok su Mamić i Šuker u tijelima hnsa i dok god obnašaju bilo kakvu funkciju u nogometu…od predsjednika hnsa do čistačice u Ponikvama.

Huligane u zatvor,i utakmicu registrirat 3:0.

Najbolje bi bilo da ukinemo HNS i nogomet kao takav. Svi bi trebali biti amateri

Tu ne bi smjelo biti bitno tko je lijevi a tko desni, tko je za Hajduk a tko za Dinamo, tu je jedino važno dali su Hajdukovci postupili ispravno ili ne. Po meni, Hajukovcima kao i pravim Dinamovcima je dosta mafije u HNS-u i povukli su potez koji je uzburkao javnost pa osobno mislim da je to potpuno u redu. Volim Dinamo ali ovo nije moj Dinamo jer nema veze ni s nogometom ni Dinamom.

Čemu tolika “mržnja” i gnjev, dragi moji prijatelji sa sjevera i juga Hrvatske??? Zagreb, Split, Vukovar i… su vaši i moji gradovi, ja ih jednako volim, A VI ???

Rat je počea odavno, ali Hajduk se tek sad probudia.

Nisu klubovi taoci navijača, nego mamića i njegove politike..

Za neigranje je kriva vlada a ne gore navedeni odgovori! Prijašnja HDZ i ova SDP vlade su odgovorne za sve pizdarije u nogometu!!!!!!!

Treba pustiti mame s djecom da prate te utakmice, više ste naporni s tim glupostima.Krenuli smo se svađati jedni s drugima, još malo i zaratiti ćemo. Smiju nam se….

HAJDUK SPLIT DALMACIJA U PROTEKLIH 80 GODINA POKAZALI SU ZUBE SVIM DIKTATORIMA I SAMOVOLJNICIMA, SVI TI SU OSTALI U SMEĆU POVJESTI PA ČE I OVI. PRAVEDNOST I SLOBODARSKI DUH DALMACIJE SPLITA I NAVIJAČA HAJDUKA POTVRDILA SE U OVA DVA RATA I PRAVDA JE BILA UVJEK NA NAŠOJ STRANI, A SVI VI U FOTELJAMA IMATE ROK TRAJANJA AKO NIŠTA PO BOŽIJOJ NIKO NE ŽIVI VJEČNO SAMO HAJDUK ŽIVI VJEČNO

Sanjam hnl sa 10 velikih, jednakokvalitetnih klubova, sa punim stadionima, sa poštenim sucima, delegatima, iskorake u europi i borbu za prvaka do posljednjeg kola, sa mamićem i šukerom, to je nemoguće

Povratak na Net.hr