'Gdje on, tu i kamere, a s..e po svemu i nema pojma'

Tehnički direktor Al-Jazeere, kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Andre Wetzel, nazvao je imenovanje legendarnog nogometaša Maradone za trenera Al-Wasla, smiješnim.

22.9.2011.
22:58
VOYO logo

Maradona je u svibnju ove godine potpisao dvogodišnji ugovor s klubom iz Dubaia (AL-Waslom) vrijedan devet milijuna dolara. "To je čisti marketing. Gdje je Maradona, tu su i kamere. Tako da razumijem odluku Al-Wasla", rekao je Wetzel. "Međutim, ne možete njega nazvati trenerom. On je cirkusant", izjavio je tehnički direktor Al-Jazeere za Voetbal International.

"No s druge strane, drago mi je da konkurentni klub za trenera doveo čovjeka koji ne razumije previše svoj posao. Njegovo ponašanje je smiješno. On sere po svemu! Nakon utakmice sa Al-Jazeerom je na press-konferenciju zakasnio punih 20 minuta", obrušio se Wetzel na Argentinca. Maradona je vodio reprezentaciju Argentine na Svjetskom prvenstvu 2010. godine na kojem je poražen u četvrtfinalu od Njemačke. Nakon prvenstva Maradona je ostao bez posla, te mu je trenerska klupa u UAE prva nakon 10 mjeseci 'nerada'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maradonini nogometaši slavili su u utakmici Etisalat kupa protiv Emiratesa s 3:0. Argentinac je nakon poraza prošlog četvrtka od prvaka Ujedinjenih Arapskih Emirata Al-Jazeere (4:3) u istom natjecanju, upisao prvu pobjedu u službenim natjecanjima.

Žrtva je bila momčad Emiratesa koja je pala s tri laka komada. Maradona će premijerni nastup u domaćem prvenstvu UAE imati 16. idućeg mjeseca, u domaćoj utakmici protiv Sharjaha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109210830006 arti-201108100445006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo