GAZZETTA OŠTRO KRITIZIRALA VATRENE: / Modrića stavili na naslovnicu i detektirali nekoliko problema

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Rezultati Hrvatske više ne prolaze ispod radara kao nekada

10.9.2019.
11:20
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija posrnula je na gostovanju kod Azerbajdžana u kvalifikacijama za Euro odigravši neriješeno 1:1. Jedna od najgore rangiranih reprezentacija pri UEFA-i vrlo je lako uzela bod Hrvatskoj, a mogla je i sva tri da ih je poslužila preciznost.

Rezultati Hrvatske više ne prolaze ispod radara kao nekada, sada su to svjetski doprvaci i sve što naprave gleda se pod lupom uz podosta kritike. Kiks je zamjetila i ugledna talijanska Gazzetta dello Sport, ponajprije zbog toga što su u reprezentaciji Hrvatske, "Talijani", Marcelo Brozović i Ante Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

09.09.2019., stadion Backell Arena, Baku, Azerbajdzan- Kvalifikacijske za Europsko prvesntvo, skupina E, 5. kolo, Azerbajdzan - Hrvatska. Dejan Lovren. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Modrić nije dovoljan

U naslov članka Gazzetta je stavila Modrića, odnosno kako "on nije dovoljan Hrvatskoj". Najtiražniji sportski dnevnik tvrdi kako su Azeri uspjeli iskontrolirati Brozovića te da je Rebić bio neprimjetan. "Brozovića su suparnici uspjeli zakočiti i isključiti, a Rebić je utakmicu počeo dobro, ali nakon toga je nestao pa je zamijenjen", pišu Talijani.

Zatim naglašavaju sljedeće: "Dalić je momčad posložio u klasičnih 4-2-3-1, pri čemu je Brozović s Modrićem vodio igru na sredini, dok je Rebić bio jedan od trojice iza Petkovića. Upravo je akcija bivšeg napadača Bologne i Trapanija donijela prednost Hrvatskoj", piše Gazzetta uz napomenu kako je za preokret zaslužan Nikola Jurčević koji je uveo Khalidzea, koji je zapaprio Vatrenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo