Senzacija na pomolu: Još jedan Hrvat dolazi u Inter?

Talijanski nogometni velikan Inter prije nekoliko je dana u svoje redove doveo dosadašnjeg Dinamovog veznjaka Marcela Brozovića.

29.1.2015.
14:37
VOYO logo

Naime, prema pisanju dnevnog lista Gazzetta dello Sport, Inter je do kraja zimskog prijelaznog roka odlučio pojačati i zadnju liniju, a na listi potencijalnih pojačanja koju je sastavio trener Roberto Mancini nalazi se i ime Domagoja Vide. Osim njega, kandidati su i Brazilci Rhodolfo i Anderson Martins.

Nerazzurri su, osim Brozovića, u ovom prijelaznom roku doveli i krilne napadače Lukasa Podolskog i Xherdana Shaqirija, a Mancini očito smatra da mu je potreban i jedan kvalitetni branič. Vida je od siječnja 2013. član kijevskog Dinama, a ove se sezone ustalio u prvoj momčadi. Pritom je kvalitetnim igrama privukao pažnju mnogih klubova, a Inter je, čini se, u prvom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vida je karijeru počeo u Osijeku iz kojeg je 2010. prešao u Bayer Leverkusen. U Njemačkoj se baš i nije snašao, pa se godinu dana kasnije vratio u Hrvatsku, ali ovaj put u zagrebački Dinamo. Za hrvatsku je reprezentaciju dosad skupio 26 nastupa i postigao jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo