Senzacija na pomolu: Kovačiću u Inter stiže još jedan Hrvat?

Prvi strijelac Hrvatske nogometne lige Andrej Kramarić sve je češća tema europskih medija koji ga 'guraju' u klubove iz najjačih kontinentalnih liga.

22.10.2014.
11:40
VOYO logo

U srijedu je tako ugledni talijanski dnevnik Gazzetta dello Sport donio informaciju da je na 23-godišnjeg napadača Rijeke oko bacio i milanski Inter koji je već slao skaute u Hrvatsku da se uvjere u njegove kvalitete. Kramarićev ugovor s Riječanima istječe u ljeto sljedeće godine, ali Gazzetta navodi da ga Nerazzurri žele u svojim redovima već u siječnju.

Navodno su spremni izdvojiti oko tri milijuna eura odštete čime bi Rijeka praktički učetverostručila iznos koji je za njega platila zagrebačkom Dinamu u ljeto prošle godine. Inter bi, međutim, mogao imati jaku konkurenciju s obzirom da su se posljednjih dana kao interesenti za Kramarića po europskim medijima spominjali i Milan, Atletico Madrid, te neimenovani klubovi iz Njemačke i Engleske. Završi li ipak na koncu u Interu, mladi Zagrepčanin će se pridružiti nekadašnjem suigraču iz Dinama Mateu Kovačiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/qQhP7PbSRiI

Kramarić je u tri dosadašnja nastupa za hrvatsku reprezentaciju postigao dva pogotka, a s 14 je golova trenutno prvi strijelac domaćeg prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo