GAZDA HAJDUKA POTVRDIO ULTIMATUM ZVIJEZDI: / 'Očekujemo njegov odgovor prije puta u Tursku'

Image

Predsjednik Hajduka Ivan Kos potvrdio je da je kamerunskom napadaču Francku Ohandzi ponudio novi i poboljašni ugovor u nadi da će ga zadržati na Poljudu.

17.1.2017.
17:33
VOYO logo

Ranije ponuđeno produljenje suradnje Ohandza nije prihvatio, a kako mu aktualni ugovor istječe na ljeto, već sada može slobodno pregovarati sa zainteresiranim klubovima. U Hajduku se, ipak, nadaju da će uspjeti uvjeriti 25-godišnjeg nogometaša u ostanak što bi, sasvim sigurno, pozdravili i navijači. No, ne pristane li Ohandza na ponuđene uvjete, čeka ga selidba u B momčad. Odgovor se očekuje do 22. siječnja kada hajdukovci kreću na pripreme u Belek.

Image
ULTIMATUM NA POLJUDU: /

Hajduk izbacuje svog ponajboljeg igrača iz momčadi?

Image
ULTIMATUM NA POLJUDU: /

Hajduk izbacuje svog ponajboljeg igrača iz momčadi?

'Vidjet ćemo kako dalje'

"Očekujemo njegov odgovor prije puta u Tursku, a ovisno o tome, donijet ćemo i odluku što i kako dalje. Naravno da je sve moguće, pa i to što se može pročitati u medijima. Sve je otvoreno, on je naš igrač pod ugovorom, s kojim želimo produžiti suradnju", prenosi Kosovu izjavu Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je prvi čovjek splitskog kluba i kako ove zime neće doći puno novih lica u svlačionicu.

'Svi su na prodaju'

"Neće biti velikih ulaznih transfera. Što se tiče naših igrača, puno puta sam rekao da su svi na prodaju, ali i da nisu, ako ne dođe neka 'nemoralna ponuda'. Tek tada možemo razgovarati o prodajama. Turska je dobar izlog, vidjet ćemo što će se dolje događati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk su ove zime već napustili vratar Lovre Kalinić i španjolski ofenzivni veznjak Ignacio Maganto. Po izraelskim se medijima, pak, posljednjih dana spominje zanimanje Maccabi Haife za brazilskog veznjaka Jeffersona i mađarskog napadača Marka Futacsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo