GAUČI I DALJE U PROBLEMIMA: / Urugvajci isprebijali Messija, Argentini još uvijek visi plasman na SP

Image
Foto: AFP

Argentinska nogometna reprezentacija i dalje se nalazi izvan pozicija koje izravno vode na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. Gauči su u 15.

1.9.2017.
9:21
AFP
VOYO logo

Argentinci su zaigrali s atomskim napadom Dybala - Icardi - Messi, ali nisu uspjeli slomiti Urugvajce koji su četvrtu kvalifikacijsku utakmicu zaredom ostali bez pobjede. U domaćem je sastavu neočekivano osvanuo Luis Suarez koji posljednjih tjedana nije igrao za Barcelonu zbog ozljede. Suarez je zbog bolova u nozi morao izaći iz igre u 83. minuti, ali kasnije je poručio kako su pitanju bili samo grčevi.

Kiks Čilea

Argentinu je prvi put u natjecateljskoj utzakmici vodio novi izbornik Jorge Sampaoli, ali ni on nije uspio doći do tri boda protiv Urugvajaca koji su u nekoliko navrata brutalnim prekršajima zaustavljali Messija. Gauči su tako i dalje na petom mjestu koje vodi samo u dodatne kvalifikacije. Međutim, od drugog pa sve do osmog mjesta vlada prava gužva tako da će biti vrlo burno u preostala tri kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čile je imao priliku sasvim se približiti Rusiji, ali je doživio neočekivani debakl na svome terenu - Paragvaj je slavio s čak 3-0. Arturo Vidal je zabio autogol u 24. minuti, a Caceres i Ortiz su potvrdili pobjedu Paragvajaca koji su sedmi, ali i dalje u igri za plasman na SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su još ranije osigurali put u Rusiju, Brazilci su nastavili jurišati kroz kvalifikacije. Protiv Ekvadora su stigli do devete uzastopne pobjede, a strijelci u slavlju 2-0 bili su Paulinho i Coutinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo