Legendarni Paul Gascoigne jedva preživio noć!

Paul Gascoigne, 45-godišnji nekadašnji sjajni engleski nogometaš, jedva je preživio noć sa subote na nedjelju, a po posljednjim se navodima njegovo zdravstveno stanje prilično stabiliziralo...

11.2.2013.
13:46
VOYO logo

Prije nekoliko dana Gascoigne je pod prisilom mnogih nogometnih radnika na Otoku, njegovih bivših suigrača i prijatelja s travnjaka, te Udruženja profesionalnih nogometaša u Engleskoj, otišao u Sjedinjene Države po spas. Primljen je u kliniku za odvikavanje od alkohola Cottonwood u državi Tuscon, no zbog kritičnog stanja je cijelu noć sa subote na nedjelju proveo na odjelu za intezivnu njegu.

Gascoigneu su počeli otkazivati organi prilikom detoksikacije i to je bio razlog kritičnog stanja. No, liječnici su doveli nekadašnjeg engleskog nogometaša do stabilnog stanja, a u ponedjeljak se za engleske medije oglasio i nekadašnji Gascoignev suigrač iz Tottenhama Gary Mabbutt koji je izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pričao sam s liječnicima koji se brinu o Paulu. Napustio je odjel intezivne njege i njegovo je stanje pod potpunom kontrolom. Trebat će još nekoliko dana da se potpuno oporavi, a potom su liječnici najavili da će nastaviti s rehabilitacijom odvikavanja od alkohola".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo