Opet drama u klubu: Slijedi repriza Lukine agonije?

27.7.2013.
15:29
VOYO logo

Momčad Andrea Villas-Boasa slavila je sa 6:0, a pritom je hat-trick upisao engleski napadač Jermaine Defoe. Po jedan su pogodak pridodali Danny Rose, Clint Dempsey i Andros Townsend.

Ni u ovoj utakmici zbog misteriozne ozljede nije igrao Velšanin Gareth Bale, koji prema svemu sudeći odbija igrati, jer mu predsjednik kluba Daniel Levy nije održao obećanje da će ga pustiti ukoliko Spursi ne osiguraju nastup u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je zasada odbio 93 milijuna eura od Real Madrida, a The Sun je došao do zaključka da će Tottenham prodati Balea Real Madridu, ali samo pod jednim, bizarnim uvjetom - da njegov transfer financijski nadmaši onaj Cristiana Ronalda!

Trenutni svjetski rekord po visini transfera je Portugalčev iz Manchester Uniteda u redove Kraljevskog kluba iz 2009. godine. Tada je predsjednik Reala Florentino Perez izdvojio vrtoglavih 96 milijuna eura za Ronaldove usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Sun tvrdi da je predsjednik Tottenhama Daniel Levy spreman pustiti svog najboljeg igrača, ali minimalno za 96 milijuna i jednu funtu! Dosad je odbijena Realova ponuda koja je iznosila 81 milijun funti, odnosno malo manje od 94 milijuna eura.

Podsjetimo i da je Velšanin već pozvao Levyja da održi gospodsko obećanje koje mu je dao prošloga ljeta (ukoliko Tottenham ne izbori Ligu prvaka, da će pregovarati s klubom koji najviše ponudi), isto ono koje je dao Luki Modriću pa ga jedva izvršio u posljednjim danima prijelaznog roka nakon što je Modrić odbio putovati na američku turneju te bez suigrača trenirao u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo