Uoči spektakla kojeg čeka cijeli svijet, Real objavio sjajne vijesti

Prvi veliki dvoboj nogometaša Barcelone i madridskog Reala ove je sezone na programu 26. listopada. Domaćin te subote, od 18 sati, bit će katalonski Camp Nou.

10.10.2013.
11:32
VOYO logo

Inače, trenutačno Barcelona već ima pet bodova prednosti u odnosu na velikog rivala. Barça je pobijedila u svih osam ovosezonskih prvenstvenih utakmica, dok je Real jednom remizirao (kod Villarreala), te jednom izgubio (doma od gradskog rivala Atletica).

No, i prije nego je počela utakmica na Camp Nou ima dobrih vijesti za navijače Reala, a one govore kako će za taj veliki ogled biti spremni Gareth Bale i Xabi Alonso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale, najskuplji nogometaš u povijesti, nije igrao na posljednje dvije utakmice (FC Kopenhagen i Levante) zbog bolova u mišiću lijeve noge. Dobio je Velšanin poštedu i od skorašnjih reprezentativnih akcija, te će sigurno biti spreman za Barcelonu.

Ista je priča i sa Xabijem Alonsom, veznjakom koji ove sezone nije odigrao niti minutu u dresu Reala. Njega je od kolovoza mučilo stopalo desne noge, ali klupski su liječnici najavili da će već kroz nekoliko dana španjolski reprezentativac biti potpuno spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo