GAF NA GAF: / Pogledajte kakve su se sve gluposti ove sezone dogodile Real Madridu

Image
Foto: AFP
4.12.2015.
11:57
AFP
VOYO logo

Nakon velikog propusta koji bi mogao izbaciti Real Madrid iz Kupa kralja, španjolska Marca izdvojila je još četiri velike mrlje kluba ove sezone. Madriđani su, podsjetimo, u posljednjoj utakmici koristili Denisa Čeriševa iako je igrajući prošle sezone za Villarreal zaradio suspenziju pa nije imao pravo nastupa protiv Cadiza. Sada bi Kraljevski klub mogao biti izbačen iz Kupa.

Image
KATASTROFALNE POGREŠKE REALA: /

Izbacit će ih iz Kupa!

Image
KATASTROFALNE POGREŠKE REALA: /

Izbacit će ih iz Kupa!

1. Odlazak Ikera Casillasa

Jedan od najboljih svjetski vratara i dugogodišnji član Reala napustio je klub 12. srpnja i to poslije 25 godina. Njegov oproštaj naišao je na kritike jer je otišao bez podrške kluba i navijača. Tako se na njegovoj oproštajnoj presici nije pojavio nitko od čelnika, a klub se naknadno priopćenjem zahvalio Ikeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Transfer Davida de Gee

Cijelo ljeto trajala je saga oko prelaska vratara Manchester Uniteda u Real. Transfer se činio kao gotova stvar, no zadnjeg dana prijelaznog roka sve je propalo jer je Real kasno poslao faks. De Gea je poslije toga produžio ugovor s Unitedom, a Keylor Navas, koji je trebao ići u suprotnim smjeru, ostao je u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Visoki poraz u El Clasicu

Nakon ove utakmice počelo se pričati o smjeni Rafaela Beniteza. Kada se mislilo da bi to mogao biti njegov kraj, ukazao se predsjednik Florentino Perez i dao mu podršku. Ipak je on inzistirao na njegovom dolasku pa bi bilo sramotno da ga je smijenio prije polusezone. Barcelona je ovom pobjedom odmakla šest bodova Realu, a zanimljivo je da je do te utakmice bila dva mjeseca bez Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Slučaj Benzema

Francuski napadač optužen je za ucjenu suigrača iz reprezentacije Mathieua Valbuene. Trenutno se nalazi na uvjetnoj slobodi te ne smije kontaktirati sa suigračem. U slučaju da bude osuđen, Benzema bi mogao sljedećih pet godina provesti u zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo