FUTSAL DINAMO - ZA DESET: / Boysi svjedočili čudesnom pogotku dinamovca kojim je pozvao 'rundu za sve'

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Malonogometaši Futsal Dinama u srijedu navečer su u četvrtfinalu Regionalnog kupa uvjerljivo porazili momčad Novog Marofa rezultatom 10-0.

24.11.2016.
18:16
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Trenutak koji je Bad Blue Boyse dignuo na noge dogodio se u prvom poluvremenu utakmice odigrane u popularnoj "Martinovki" pri rezultatu 4-0 za Modre. Lopta je od strane Dade Konjuha bila ubačena iz kornera, a Čekol je majstorski, iz prve, pogodio u gornje desne rašlje protivničkog gola, bez da je lopta prilikom dodavanja i udarca dirala parket.

U ZAGREBU JE ROĐEN JOŠ JEDAN DINAMO! ‘Želimo očuvati vrijednosti grada i njegovu sportsku tradiciju’

Pogodak za "rundu svima" vrijedan je divljenja

Tako je Čekol realizirao akciju Futsal Dinama i njegovog sponzora i stotinjak navijača počastio "rundom". Inače, jedan od sponzora Futsal Dinama najavio je da će u slučaju gola nakon kornera, igrač koji zabije, a da lopta pri dodavanju ne padne na parket, "pozvati rundu" za cijelu dvoranu u prvoj sljedećoj utakmici. Čekol je taj uvjet ispunio. I to na kakav način. Spektakularan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gol iz Karlovačko kornera koji sam zabio Novom Marofu je akcija koju uvježbavamo na treninzima. Dado Kanjuh mi je dao prekrasnu loptu koju sam uspio pospremiti u gol i počastiti naše vjerne navijače s pivom na sljedećoj utakmici koju za nešto više od tjedan dana igramo protiv Nacionala u Domu sportova“, rekao je nakon dvoboja Čekol za službenu stranicu Futsal Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plavi slavonski vikend

Vrijedi spomenuti i kako u subotu 25. studenog Futsal Dinamo gostuje u Slavonskom Brodu kod Broda 035, a iza utakmice organizirat će se i Plava noć u gradu. U nedjelju (27.11.) nogometni Dinamo gostuje u Gradskom vrtu u derbiju kola protiv NK Osijeka s početkom u 15 sati, a navečer (20:30) Futsal Dinamo i Aurelia Vinkovci u Borovom Naselju odigrat će humanitarnu utakmicu s koje sav prihod ide za obnovu vukovarskog vodotornja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo