OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN

FUTSAL DINAMO – ZA DESET: Boysi svjedočili čudesnom pogotku dinamovca kojim je pozvao ‘rundu za sve’

Malonogometaši Futsal Dinama u srijedu navečer su u četvrtfinalu Regionalnog kupa uvjerljivo porazili momčad Novog Marofa rezultatom 10-0. No, priča dana je spektakularni pogodak ‘modrog’ igrača Kristijana Čekola koji je čudesno zabio lijevom nogom iz voleja nakon dodavanja iz kornera.

Trenutak koji je Bad Blue Boyse dignuo na noge dogodio se u prvom poluvremenu utakmice odigrane u popularnoj “Martinovki” pri rezultatu 4-0 za Modre.  Lopta je od strane Dade Konjuha bila ubačena iz kornera, a Čekol je majstorski, iz prve, pogodio u gornje desne rašlje protivničkog gola, bez da je lopta prilikom dodavanja i udarca dirala parket.

U ZAGREBU JE ROĐEN JOŠ JEDAN DINAMO! ‘Želimo očuvati vrijednosti grada i njegovu sportsku tradiciju’

Pogodak za “rundu svima” vrijedan je divljenja

Tako je Čekol realizirao akciju Futsal Dinama i njegovog sponzora i stotinjak navijača počastio “rundom”. Inače, jedan od sponzora Futsal Dinama najavio je da će u slučaju gola nakon kornera, igrač koji zabije, a da lopta pri dodavanju ne padne na parket, “pozvati rundu” za cijelu dvoranu u prvoj sljedećoj utakmici. Čekol je taj uvjet ispunio. I to na kakav način. Spektakularan.

“Gol iz Karlovačko kornera koji sam zabio Novom Marofu je akcija koju uvježbavamo na treninzima. Dado Kanjuh mi je dao prekrasnu loptu koju sam uspio pospremiti u gol i počastiti naše vjerne navijače s pivom na sljedećoj utakmici koju za nešto više od tjedan dana igramo protiv Nacionala u Domu sportova“, rekao je nakon dvoboja Čekol za službenu stranicu Futsal Dinama.

Plavi slavonski vikend

Vrijedi spomenuti i kako u subotu 25. studenog Futsal Dinamo gostuje u Slavonskom Brodu kod Broda 035, a iza utakmice organizirat će se i Plava noć u gradu. U nedjelju (27.11.) nogometni Dinamo gostuje u Gradskom vrtu u derbiju kola protiv NK Osijeka s početkom u 15 sati, a navečer (20:30) Futsal Dinamo i Aurelia Vinkovci u Borovom Naselju odigrat će humanitarnu utakmicu s koje sav prihod ide za obnovu vukovarskog vodotornja.

Povratak na Net.hr