SVAKA ČAST DEČKI

FUTSAL DINAMO OSVOJIO BRONCU NA U-13 SP-u: Zagrebački mladići oduševili na najjačem turniru na svijetu

Sve utakmice počele minutom šutnje u spomen na Matu Čuljka, jednog od osnivača i prvog trenera Futsal Dinama kojeg je u četvrtak navečer zadesila tragična smrt na nogometnom terenu.

Lijepe vijesti za budućnost domaćeg futsala stižu iz Barcelone. Tamo je U-13 selekcija Futsal Dinama osvojila treće mjesto na Svjetskom klupskom prvenstvu (World Futsal Cup), najjačem turniru na svijetu.

NAJBOLJI IGRAČ KUTIJE ŠIBICA ZA NET.HR: ‘Osvojeni naslov posvećujem Mati Čuljku’

Pobjedama protiv španjolskog Caneta i Blanesporta te moskovske Dine, mladići Futsal Dinama osvojili su svoju grupu te izborili plasman u polufinale. Tamo je bio bolji američki Rose City, a priliku za medalju Plavi su dobili protiv starih znanaca Rusa.

FUTSAL DINAMO TUGUJE: ‘Otišao je veliki čovjek, prijatelj, dinamovac, poštenjačina i španer’

U izrazito napetoj utakmici, Futsal Dinamo je preokrenuo rezultat i slavio s 2-1 golovima Nikole Barbarića i autogolom, te u Zagreb nosi broncu. U finalu će u subotu snage odmjeriti Rose City i Barcelona.

Treba napomenuti kako su sve utakmice počele minutom šutnje u spomen na Matu Čuljka, jednog od osnivača i prvog trenera Futsal Dinama kojeg je u noći s četvrtka na petak zadesila tragična smrt na nogometnom terenu.

Povratak na Net.hr