VELIKA HUMANITARNA AKCIJA: / Futsal Dinamo, BBB i Crnica pomažu mladoj obitelji tragično preminulog Domagoja Matezovića

Image
Foto: Futsal Dinamo/Bad Blue Boys

Futsal Dinamo i Bad Blue Boys pokrenuli su humanitarnu akciju za mladu obitelj tragično preminulog navijača Dinama Domagoja Matezovića – Mića.

25.10.2017.
8:08
Futsal Dinamo/Bad Blue Boys
VOYO logo

Futsal Dinamo će ovog petaka, s početkom u 20.15., u dvorani 2 Doma sportova dočekati ambicioznog novopečenog prvoligaša Crnicu iz Šibenika koja je prvenstvo otvorila neočekivanim remijem (7-7) na gostovanju kod aktualnog prvaka i sudionika Elitne runde Lige prvaka, Nacionala.

[FOTO, VIDEO] NEZABORAVNA NOĆ NA ŠALATI: Shala, Olić i legende na oproštaju Antonija Franje, Boysi priredili spektakl

Osim velike sportske važnosti za obje momčadi, utakmica će imati još jedan, bitniji značaj. Utakmica će se odigrati u sklopu humanitarne akcije za obitelj nedavno preminulog navijača Dinama Domagoja Matezovića – Mića. Domagoj je tragično preminuli 29-godišnjak koji je iza sebe ostavio ženu i troje djece, a Futsal Dinamo i Crnica ovom utakmicom žele pomoći njegovoj mladoj obitelji koja se nalazi u teškoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠALATA ĆE GORJETI: Dame i gospodo, očekuje vas najbolji tulum u gradu! ‘Sve je počelo te 2014…’

Na utakmici će biti organizirana humanitarna tombola. Minimalna donacija za jedan kupon je 20 kuna, a svatko tko ga ispuni ući će u konkurenciju za originalni dres Futsal Dinama s potpisom hrvatskog reprezentativca Kristijana Grbeše.

Druga nagrada je godišnja ulaznica za utakmice kluba, a treća je runda Karlovačkog (četiri pive) za svoje društvo. Također, na ulazu u dvoranu bit će postavljene plave kutije u koje će posjetitelji moći ostaviti svoje donacije. Vrata popularne Dvojke otvaraju se u 18 sati, a za svu djecu do 13 godina, za koje je organiziran i Dinamov dječji kutak, ulaz je besplatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo