FRUSTRIRAJUĆA NOĆ BENZEME: / Francuz se napromašivao poput amatera! Ronaldo se hvatao za glavu

Image
Foto: AFP

Napadač Real Madrida Karim Benzema muku muči s golgeterskom formom.

18.10.2017.
10:50
AFP
VOYO logo

U osam susreta u kojima je ove sezone nastupio za Real, Benzema je postigao svega dva pogotka. Francuski napadač ukupno je odigrao 596 minuta. Koliko je Benzema neefikasan i trenutno nesiguran kad je u situaciji da postigne pogodak, pa i onda kad se radi o zicerima, moglo se vidjeti sinoć u derbiju 3. kola skupine H Lige prvaka između Reala i Tottenhama (1-1). Francuski napadač bio je tragičar susreta promašivši dva čista zicera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u petoj minuti Benzema je promašio praktički prazan gol nakon što mu se poslije šuta Ronalda i odbijanca od vratnice lopta direktno odbila u noge. Kad je vidio što mu je suigrač promašio, Portugalac se uhvatio za glavu. Svi na Santiago Bernabeu uzdahnuli su u isti čas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ako je to neugodno iznenadilo navijače Los Blancosa, kako su tek onda kibice kraljeva reagirale kod promašaja večeri koji se dogodio u 54. minuti... Nakon jednog ubačaja Francuz je ostao sasvim sam i s četiri metra glavom je pogodio Llorisa u nogu.

Image
SJAJNA OBRANA KEYLORA NAVASA: /

Kane će ga zbog ove bravure još dugo sanjati

Image
SJAJNA OBRANA KEYLORA NAVASA: /

Kane će ga zbog ove bravure još dugo sanjati

REAL REMIZIRAO S TOTTENHAMOM: APOEL kreirao iznenađenje protiv Borussije koja je na rubu ispadanja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno, bila je to čudesna reakcija francuskog golmana, ali takav kalibar napadača kao što je Benzema morao je to zabiti. Prije bi Francuz takvo što realizirao bez problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane je zamijenio Benzemu Asensijom u 75. minuti. Marca piše kako je to bila frustrirajuća noć za Francuza. Vrijedi spomenuti kako je Francuz u Real stigao prije osam godina, za Real je odigrao 249 utakmica i zabio 182 gola za Real, čime se na sedmom mjestu vječne ljestvice najboljih strijelaca Madriđana svih vremena izjednačio s legendarnim Gentom. Upravo je prošlog vikenda protiv Getafea zabio svoj 182. pogodak u karijeri.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo