FREDDIE MERCURY PJEVA, A PRINC JE U EKSTAZI: / 'Rekao sam Wengeru da bude nježan'

Princ Albert, vladar Monaka, bio je prilično sretan nakon veličanstvene pobjede njegovog Monaca nad Arsenalom 3:1. Kako i ne bi. Ne pobjeđuje se ovaj londonski klub svaki dan.

26.2.2015.
10:04
VOYO logo

A prije utakmice sve je izgledao drugačije iz perspektive princa Alberta, iliti u njegovoj glavi Ali baš sve! Iz razloga, što je Arsenal kotirao kao favorit u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Uz to, Monaco je trenutno četverpolasirana momčad francuskog prvenstva, koja sedam bodova zaostaje za trećeplasiranim Marseilleom (50 bodova).

Kako sada stvari stoje, klub iz Kneževine će u kvalifikacije za Europsku ligu. Znači, ne briljiraju baš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada nisam mislio da ću vidjeti taj rezultat", iskreno će princ Albert nakon utakmice u kojoj su prinčevi iz Monaka šokirali Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zasluženo smo slavili iako bi nam i remi bio sjajan. Prije utakmice susreo sam se s Wengerom i rekao mu da bude nježan prema nama. Sad mi ga je nekako žao jer smo ukrali šou", otkrio je princ Albert.

Ali, kako ono ide poznata pjesma od Queena, "The show must go on".Nažalost po Arsenal. Jer, uzvrat se u Monte Carlu igra 17. ožujka, a Topnici će teško nadoknaditi dva gola zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo