LIGA PRVAKA

FRANCUZI STIGLI S AMBICIOZNIM PLANOM: ‘Sudbina je u našim rukama, moramo pobijediti Dinamo’

Nogometaši Lyona došli su u Zagreb odlučni ostvariti još jednu pobjedu protiv Dinama. Svladali su Modre na startu Lige prvaka pred svojim navijačima (3-0), a sada isto žele ponoviti i u utorak na Maksimiru (20.45 sati).

Pobjedom bi potvrdili treće mjesto u skupini H i plasman u Europsku ligu, a možda ostali i u igru za drugo mjesto, ovisno o rezultatu utakmice Sevilla – Juventus. Lyon svakako nije u lijepoj uspomeni navijačima Dinama, prije pet je godina francuski klub protutnjao Maksimirom i slavio sa 7-1.

PETEV U PROBLEMIMA UOČI LYONA: ‘Ponajbolji igrač neće igrati. Svi ostali moraju ginuti na terenu’

Čudna priča prije pet godina

“Teško je uspoređivati ovu utakmicu s onom od prije pet godina. Nastojat ćemo se nametnuti, a za pobjedu nam može biti dovoljan i jedan gol. Moramo imati strpljenja iako bi nam sve bilo puno lakše uz rani pogodak”, rekao je trener Lyona Bruno Genesio na konferenciji za novinare.

Bruno Genesio
Bruno GenesioFoto: Anto Magzan/PIXSELL

 

Pun optimizma je i kapetan Lyona Maxime Gonalons.

“Sudbina je u našim rukama, vjerujem u pobjedu i da ćemo se kvalificirati dalje u Ligi prvaka. Smatram da smo sada spremni, moramo pobijediti Dinamo i otići korak dalje. Prije pet godina je to bila čudna priča, ovo je sasvim drugačija utakmica. Moramo biti pravi, ovo nam je velika šansa”, naglasio je Gonalons.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr