FRANCUZI SE DIVE HRVATIMA: / 'Oni su carevi psihe, kraljevi preokreta, mogu nam srušiti san'

Image
Foto: AFP/Screenshot L'Equipe/La Parisien/France Footbal

'Kakva strašna psiha je kod ovih Hrvata. Oni su carevi psihe'

12.7.2018.
9:24
AFP/Screenshot L'Equipe/La Parisien/France Footbal
VOYO logo

''Englezi su vjerovali u finale SP-a, ali Hrvati su to napravili umjesto njih'', odličan donio je slavni France Football odmah nakon veličanstvene pobjede Hrvatske protiv Engleske u polufinalu SP-a.

''Kakva strašna psiha je kod ovih Hrvata. Oni su carevi psihe'', naglašava novinar France Footballa i dodaje kako će se 20 godina nakon polufinala SP-a Francuska i Hrvatska susresti napokon u finalu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SRAMOTAN POTEZ ENGLEZA: Nećete vjerovati što su pokušali napraviti dok su

"Koji su mentalni kraljevi Hrvati! Dobiju gol u petoj minuti, a onda se onako umorni probude, Perišić zabije, a Mandžukić potvrdi finale. Hrvatska se konačno kvalificirala u svoje prvo finale SP-a. Oni su kraljevi preokreta".

Nakon što je Hrvatska izborila finale SP-a protiv Francuske, svi, ali baš svi francuski sportski mediji na svojim su se naslovnicama naklonili fantastičnim Hrvatima, ''kraljevima preokretima'' i kako su napisali, mentalno najjačoj reprezentaciji SP-a u Rusiji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugledni L'Equipe također ističe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska, zemlja od samo 4,3 milijuna stanovnika koja je nezavisna tek četvrt stoljeća, u finalu je Svjetskog prvenstva. Zlatna generacija koju predvodi Luka Modrić nadmašila je svoje slavne seniore penjući se na posljednju razinu prije naslova prvaka svijeta. Vatreni su utihnuli Englesku, u polufinalu gdje je odlučnost postigla prednost nad bolnim i umornim tijelima Hrvata".

"Le Parisien", nadalje, dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu li Hrvati srušiti francuski san?"

"Kad počnu igrati nogomet i organizirati koordinirane akcije kao u drugom poluvremenu, Hrvati postaju vrlo opasna momčad. U sustavu Zlatka Dalića, Luka Modrić je bitan nogometaš. Velik broj lopti prolazi kroz njegove noge, a on oklijeva biti vođa u sustavu 4-1-4-1. No, također moramo biti oprezni zbog Ivana Perišića. Odigrao je izvrsno, vratio je Hrvate u utakmicu. Nakon Hazarda u utorak, Pavard će i dalje imati težak posao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo