NAKON LOŠE UTAKMICE RASTRGALI NAŠEG MLADOG REPREZENTATIVCA: / 'Hrvata u zatvor!'

Image
Foto: Profimedia

Bivši igrač Hajduka najlošije je ocijenjeni pojedinac u redovima Lillea u ovoj utakmici prema SofaScoreu i prema portalu WhoScored

17.9.2019.
23:43
Profimedia
VOYO logo

Iako jako oslabljen u odnosu na čudesnu prošlu godinu Ajax je u Amsterdamu s 3:0 svladao Lille na otvaranju Lige prvaka. Domagoj Bradarić je odigrao cijelu utakmicu za Francuze, no potencijalni hrvatski A reprezentativac nije bio na visini zadatka.

Bivši igrač Hajduka najlošije je ocijenjeni pojedinac u redovima Lillea u ovoj utakmici prema SofaScoreu i prema portalu WhoScored.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OVA JE FOTKA PRAVI HIT NA INTERNETU: /

Salah nije mogao vjerovati što mu je suparnički igrač napravio usred utakmice

Image
OVA JE FOTKA PRAVI HIT NA INTERNETU: /

Salah nije mogao vjerovati što mu je suparnički igrač napravio usred utakmice

Navijači su također zamijetili njegovu slabu rolu u razočaravajućem porazu te su bili nemilosrdni u komentarima na društvenim mrežama. Ovo su neki od komentara njegove igre:

"Mogli smo večeras izgubiti sa šest golova razlike. Jednostavno nismo na toj razini. Neki igrači nisu ni došli na utakmicu poput Bradarića koji je jako limitiran čak i u francuskoj 1. ligi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bradarića u zatvor!"

"Unatoč njihovoj želji, Celik i Bradarić nisu još spremni za utakmice na ovoj razini."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bradarić treba pomoć u obrani!"

"On je mlad, ali nema tu isprike. Nedostaje mu iskustva i u obrani je loš."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Defenzivna katastrofa. Pogotovo Bradarić."

"Bradarić je bio na pravom testu i vidjeli smo da je mekan u obrani."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bradarić i Ikone su ogromni promašaji."

Razočarali Barcelona i Borussia

U najzanimljivijim ogledima 1. kola Lige prvaka u utorak Borussija i Barcelona su odigrale bez golova, dok je europski prvak Liverpool u obranu naslova krenuo porazom kod Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini F u Dortmundu Borussia i Barcelona su odigrale borbenu utakmicu koja je završila 0-0, a domaćini su promašili i penal. Barca je počela utakmicu s Messijem i Ivanom Rakitićem na klupi, a u prvom dijelu nije bilo golova. U 57. minuti Semedo ruši Sancha u kaznenom prostoru, a udarac Marca Reusa s bijele točke brani vratar Barcelone Marc-Andre ter Stegen. U 59. minuti ušli su u igru Messi i Rakitić, u 75. minuti Brandt pogađa gredu, a Messi je mogao u zadnjim sekundama postići gol.

U Milanu je Inter nakon tri pobjede u Seriji A dočekao prašku Slaviju kao apsolutni favorit, no Talijani su se sramotnog poraza spasili tek u sudačkoj nadoknadi. Neuvjerljivi Inter dominirao je u prvom dijelu, ali u 64. minuti Česi su neočekivano poveli golom Nigerijca Petera Olayinke, koji je nakon obrane Handanovića prvi došao do lopte i zabio iz blizine. U drugoj minuti sudačke nadoknade Sensi je iz slobodnog udarca pogodio gredu, a odbijenu loptu je iz voleja u gol pospremio Nicolo Barella. Marcelo Brozović igrao je do 71. minute za Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini E Napoli je s 2-0 pobijedio europskog prvaka Liverpool s Dejanom Lovrenom, koji je ostao na klupi. Igralo se odlično, no nije bilo golova sve do 82. minute kada Dries Mertens iz penala dovodi Napoli u vodstvo. U 92. minuti Llorente diže na 2-0 i zasluženu pobjedu Napolija.

U drugoj utakmici skupine RB Salzburg je sa čak 6-2 nadigrao Genk, a u prvom dijelu bilo je čak 5-1. Tri gola je u prvom poluvremenu zabio Norvežanin Erling Haeland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini G u Francuskoj su Lyon i Zenit odigrali 1-1 te potvrdili da će ovo biti vrlo neizvjesna skupina. Poveli su Rusi preko Iranca Azmouna (41), a za Francuze je izjednačio Nizozemac Depay u 50. minuti iz penala. U ovoj skupini Leipzig je slavio kod Benfice s 2-1 s dva gola Tima Wernera.

U skupini H u Londonu Valencia je iznenadila Chelsea s 1-0. Rodrigo je u 75. minuti zabio za Valenciju, a dvije minute prije kraja Barkley je promašio penal. Mateo Kovačić je igrao do 80. minute za Engleze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo