FOTOGRAFIJA ZA POVIJEST, MESSI ZA ZABORAV: / Kralj je pao s trona, još uvijek mu nije jasno što se to dogodilo; odigrao je očajno

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Messi je pao s trona - detronizacija!

8.5.2019.
6:46
Profimedia
VOYO logo

Jedna fotografija dovoljno govori o padu jednog carstva, onog nogometnog, carstva kojeg je do samo prije tjedan dana držao Lionel Messi. Na Camp Nou čudesni je Argentinac bio glavni protagonist pobjede Barcelone od 3-0. Činilo se kako je stvar rješena.

Image
LIVERPOOL JE UČINIO NEMOGUĆE: /

Sa četiri komada na Anfieldu otpuhali Barcelonu i plasirali se u finale Lige prvaka

No, trupe Jurgena Kloppa atomskim su nogometom svrgnuli kralja s predstolja, ispisavši jednu od najljepših priča novije nogometne povijesti. Ova slika govori sve...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fotografija za povijest", stoji u opisu fotografije koja se upravo dijeli društvenim mrežama kao sinonim za fantastičnu Liverpoolovu noć, za pamćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi se vjerojatno još pita kako nije ovo zabio, zašto je išao u dribling... Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, madridska Marca piše kako je Argentinac odigrao očajnu utakmicu i izgubio 17 lopti. Samo ih je Alba izgubio više. Messi nije niti obrambeno bio dobar niti u oduzimanju lopte, uzeo ih je tek dvije., a uz sve to nastavio je i grozan niz. Nije zabio gol u gostima u polufinalu Lige prvaka još od 2010./11. i gostovanja kod Reala na Santiago Bernabéuu. Od 112 golova u Ligi prvaka samo ih šest zabio u polufinalu. Ostvario je svega 35 dodavanja, pišu Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Liverpoola sinoć su na Anfieldu ostvarili nevjerojatan pothvat nakon što su u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka pobijedili Barcelonu sa 4-0 i tako nadoknadili tri gola zaostatka iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove u čudesnoj večeri 'Redsa' zabili su Divock Origi (7, 79) i Georginio Wijnaldum (54, 56). Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije nastupio za Liverpool koji je drugu godinu uzastopce ušao u finale, dok je Ivan Rakitić igrao za Barcu do 80. minute.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo