[FOTO] VRHUNSKA PROVOKACIJA HRVATSKIH NAVIJAČA: / Evo kako su provocirali mađarske navijače na Poljudu

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Utakmicu je obilježila fantastična atmosfera, iako je bilo manjih incidenata

10.10.2019.
23:23
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija na korak je do plasmana na Europsko prvenstvo 2020. godine nakon što je u susretu 6. kola E skupine pred 33.000 gledatelja na stadionu Poljud pobijedila Mađarsku sa 3-0.

Pogotke su za Hrvatsku postigli Luka Modrić (5) i Bruno Petković (24, 42). Ivan Perišić je u 55. minuti promašio kazneni udarac, a Mađar Laszlo Kleinheisler je isključen u 57. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se pobjednički nakon četiri i pol godina na splitski Poljud, a u ozračju prepunog stadiona i 33 tisuće navijača izabranici Zlatka Dalića su svladali Mađarsku s uverljivih 3-0. Svjetski doprvaci su rutinski dominirali od prve minute i pitanje pobjednika niti jednog trenutka nije bilo upitno, a Hrvatska je do pobjede došla u prvom dijelu kada su kaznili sve pogreške Mađara.

Manji incidenti

Utakmicu je obilježila fantastična atmosfera, iako je bilo manjih incidenata. Uoči početka utakmice došlo je do manjeg naguravanja na Sjeveru, ali to je policija brzo riješila. A snimljen je i jedan zanimljiv prizor. Naime, netko od hrvatskih navijača usmjerio je novčanicu od 20 kuna prema tribini Mađara kako bi ih valjda provocirao likom bana Josipa Jelačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo