FOTO/VIDEO: / Ovu Hrvaticu je već s 14 godina tražilo pola Europe

Znate li tko je Doris Bačić?

4.11.2013.
8:41
VOYO logo

Fantastični nastupi Doris Bačić za ŽNK Osijek i hrvatsku reprezentaciju natjerali su čelnike Arsenala da u svoje redove dovedu mladu Hrvaticu.

U svijetu ženskog nogometa Arsenal nije bilo tko, mnogi koji bolje prate svijet nogometašica reći će da su djevojke u svojoj kategoriji za klasu bolje od svojih muških kolega, da su Topnice definitivno među pet najboljih klubova svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18-godišnjakinja rodom iz Neuma prije dvije godine preboljela je mononukleozu i mnogi su je otpisivali, ali uz potporu obitelji i veliku volju, uspjela je preboljeti bolest i na najbolji mogući način se vratiti u svijet nogometa. I to kako!

Da cijela priča bude još ljepša, vrijedi istaknuti da je Doris prva djevojka u povijesti londonskog kluba koja je stigla izvan Otoka. Nikad prije Arsenal nije imao igračicu koja nije iz Engleske, Irske, Sj. Irske, Škotke ili Walesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da je talent bio prepoznat već u ranoj mladosti, vrijedi istaknuti da ju je s 14 godina pokušao vrbovati minhenski Bayern, još prije toga Chelsea, Rangers, Leverkusen, Twente...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u dogovoru s roditeljima, Doris je odbila sve ponude, posvetila se školi i nogometu u Hrvatskoj. A četiri godine poslije se isplatilo, zar ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo