FOTO: / Tek sad se vidi koliko je Maksimir bio ružan!

Na Dinamovoj službenoj stranici napravljena je zanimljiva foto-usporedba maksimirskog stadiona prije i poslije rekonstrukcije, a neke od ovih fotomontaža zaista su šokantne.

23.7.2011.
12:12
VOYO logo

Prije tjedan dana završilo je šminkanje maksimirskog stadiona, a stotinu radnika ostavilo je nekadašnje veliko gradilište maskiranim u novo, plavo ruho.

Premda su u Dinamu ponosni na posao koji su napravili, kozmetičke promjene još su više istaknule ruševno stanje starog zdanja, koje u ovoj zanimljivoj foto-usporedbi sasvim dolaze do izražaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas više na stadionu nema radnika, strojeva ni buke, nema ni igrača, navijača i novinara, ali stadion dišem punim plućima. Sunce obasjava maksimirske tribine, travnjak nakon dugo vremena blista, a mi ponosno gledamo fotografije obnovljenog stadiona, kao i fantastične atmosfere s utakmice Dinamo - Neftchi. Svi koji su bili dio tog velikog otvorenja sa stadiona otišli su puni dojmova i pozitivnih komentara, a ovim putem pozivamo sve one koji nisu vidjeli Maksimir u novom izdanju da isprave tu pogrešku i uvjere se sami u novi izgled maksimirske ljepotice već u subotu kada Dinamo dočekuje Inter. Oni koji su već vidjeli novi stadion - njima su igrači Dinama već dali najbolju pozivnicu", stoji u pozivu na službenoj stranici Dinama, uz koju je napravljena i makeover usporedba starog i novog Maksimira.

Dinamov trener Kruno Jurčić sretan je što za subotnju utakmicu 1. kola HNL-a s Interom na svakoj poziciji ima po dva igrača (zasad škripi samo na mjestu stopera). U utakmici 1. kola HNL-a protiv Intera (18 sati) ući će tako četiri-pet novih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sammira bi trebao zamijeniti Mateo Kovačić, TomečakVrsaljka, Rukavina će ući umjesto Krstanovića ili Tonela, Calello umjesto Leke, a možda se odmori i Alispahić.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201107220541006 arti-201107210806006 arti-201107110873006 arti-201107110718006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo