A JOJ...

[FOTO] ŠTO TO, POBOGU, CRISTIANO RADI? Pogledajte što je objavio na Instagramu malo prije nego što je saznao da ima koronu

Portugalci su otkazali trening i konferenciju za novinare uoči sutrašnje utakmice

Portugalski nogometaš, Cristiano Ronaldo je pozitivan na koronavirus, objavio je u utorak Portugalski nogometni savez. Ronaldo će tako propustiti utakmicu Lige nacija u srijedu protiv Švedske, ali “on se dobro osjeća, nema simptoma i trenutačno je u izolaciji”, dodaje se u priopćenju Portugalskog saveza.

Portugalci su otkazali trening i konferenciju za novinare uoči sutrašnje utakmice. No, zabrinjava činjenica da je Portugal u nedjelju igrao utakmicu Lige nacija protiv Francuske (0-0) u kojoj je 35-godišnji napadač Juventusa sudjelovao, a Francuska je sutra suparnik Hrvatskoj u Zagrebu.

ProfimediaFoto: Profimedia

No, nije to jedina problematična situacija s Ronaldom i virusom. Naime, Portugalac je malo prije nego što je saznao da ima koronu, odnosno prije nego što je objavljeno da neće moći sudjelovati u sljedećoj utakmici, na svom Instagramu objavio sliku na kojoj večera sa suigračima iz reprezentacije.

Nadamo se samo da slika datira iz vremena prije nego što je dobio koronu…

Povratak na Net.hr